Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Bij een zwarte keuken is ontzettend veel mogelijk

Ben jij ook zo dol op zwarte keukens? Met hun luxe en moderne uitstraling zijn ze niet meer weg te denken. De keukenbranche speelt hierop in en blijft maar met mooie, nieuwe materialen en designs komen, speciaal voor donkere keuken ontwerpen. Overweeg jij ook een zwarte keuken? Lees alles over tips en trends.

Heb je weleens gladde, zwarte keukenkastjes gezien? Waarschijnlijk zaten ze onder de vingerafdrukken. Na een week poetsen ben je dat wel zat. Omdat meer mensen tegen dit probleem aanlopen, bestaan er nu ook luxe, gladde fronten van hoogwaardige anti-vingerafdruk materialen. Zoiets simpels scheelt veel schoonmaaktijd en je keuken blijft als-nieuw mooi. 

Wil je toch liever iets met wat structuur en vind je tot op zekere hoogte vingerafdrukken niet zo’n probleem? Dan is de uitstraling van hout ook prachtig en een prima optie. Zowel fineer, als kunststof in hout look zijn beide goede keuzes, met ieder zo hun eigen voordelen.

Zwart op zwart

We zien steeds meer apparaten en accessoires die speciaal gemaakt zijn om te matchen met de zwarte keuken. Zo heeft Bosch een zwarte serie inbouwapparatuur. Deze lijn bestaat helemaal uit zwarte apparaten, met een strak en modern ontwerp. Nieuw zijn zwart metallic kranen, bijvoorbeeld van Siemens. 

Zelfs Quooker blijft niet achter en heeft een zwarte versie van de bekende kokend waterkraan. Voor wie het af wil maken is er ook een zwart metallic wasbak. Als je wilt kun je het zwarte thema helemaal doorvoeren.

Zwart stijlvol & stoer

Bij een zwarte keuken is ontzettend veel mogelijk: door de rustige, donkere basis kun je best een beetje knallen op andere gebieden. Wil je een statement maken? Dan is een marmeren werkblad met een opvallende tekening het overwegen waard. Omdat marmer een natuursteen is, weet je zeker dat je een uniek product hebt. 

Wil je het voorzichtiger aanpakken, denk dan bijvoorbeeld aan een aparte greep voor je keukenkastjes. Of kies voor accessoires in een bijzondere kleur, zoals rosé goud. Ook heel stijlvol is het plaatsen van een nis in je keuken. Spotjes in de nis geven je keuken een luxe woonmagazine uitstraling. Er is ontzettend veel mogelijk: je kunt het zo extravagant of basic houden als je zelf wilt.

Heb je inspiratie gekregen en wil je zien hoe verschillend donkere keukens kunnen zijn? Ben je benieuwd hoe je materialen kunt combineren? En wil je zelf eens uittesten of het anti-vingerafdruk materiaal echt werkt? Kom dan bij ons langs in de showroom. 

 

Carpentier
Oosteinderweg 91
Aalsmeer

T (0297) 383 280
E info@carpentierwonen.nl


Geopend
ma t/m do 9.00 – 17.30 uur
vrij 9.00 – 17.00 uur
za 10.00 – 17.00 uur

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *