Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

ZUSSIES worden dames!

Kleine meisjes worden groot. ZUSSIES Kids Fashion in Aalsmeer gaat voortaan verder als ZUSSIES: een hippe modezaak voor meiden en vrouwen die houden van fashion en er graag altijd leuk uitzien.

Modegekken Jenny en Jessica van Saarloos bestieren nu een dik jaar hun kledingzaak ZUSSIES aan de Ophelialaan in Aalsmeer. Was de zaak oorspronkelijk bedoeld voor kinderen, gaandeweg sloop de damesmode er steeds meer in. Jessica (24): “We hadden altijd al een ruim aanbod voor de wat grotere meiden van een jaar of 14, 15. Steeds vaker kregen we de vraag of die kleding er ook was in grotere maten, voor volwassenen. Dus nam ik weleens wat mee, als ik op inkoop ging. Wat begon met een extra rekje, is onze nieuwe koers geworden. De moeders van de kids hebben ons eigenlijk op dit spoor gezet!”

Jenny (de moeder van Jessica, niet haar ‘zussie’) is ook enthousiast: “Damesmode staat toch wat dichter bij ons. Jessica heeft een mode-opleiding en een opleiding tot styliste gedaan en is áltijd bezig met mode. Zij weet precies wat er speelt. Alles wat we inkopen past zij eerst zelf om te kijken hoe het staat, hoe het voelt en of het goed gemaakt is. En er zijn véél meer collecties voor dames. Elke week halen we nieuwe spullen, van basic tot ultrahip, dus het loont om steeds even binnen te wippen.”

Qua prijs zit ZUSSIES ook met de damesmode in het middensegment. Iets daarboven geprijsd, maar wel één van de favorieten is Glamorous, het merk van de RTL-5 Modemeisjes met een Missie. Ook in de rekken hangt het al even trendy, maar goedkopere Glitz & Glam en binnenkort het stylish, tikkeltje sexy merk Josh V.

Leuke bijkomstigheid van damesmode is dat daar ook sieraden, schoenen, riemen, tassen, geurtjes en make-up bij horen. Bij ZUSSIES vind je leuke sandaaltjes voor nog geen 30 euro, mooie tassen, hippe armbandjes al vanaf € 2,95, parfums van Des Filles à la Vanille en nagellak van Tilly’s.

Over de mode van deze zomer en het komende najaar heeft fashionexpert Jessica goed nieuws: alles mag! “Er zijn geen strikte moderegels, alles mag en alles kan worden gecombineerd. De rustige nude- en poedertinten van nu combineren met felle kleuren, geen probleem. Ik verwacht grafische prints en bloemetjes en het zogenaamde ‘colour blocking’ blijft: combinaties van grote vlakken kleur waarvan je vroeger zei dat het vloekte. Een felblauw jasje met een roze rok, gewoon doen. Het is een kwestie van durven, maar stelregel blijft wel dat je je er goed in moet voelen.”

Tegen het einde van de zomer moet de overstap naar damesmode compleet zijn. Omdat al die leuke, nieuwe kleding natuurlijk een plaatsje moet krijgen, wordt de kinderkleding nu al spectaculair uitverkocht. Hollen dus naar ZUSSIES, nog even voor de kids en dan lekker voor jezelf!

One Comment

Leave a Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *