Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Ziggo Dome pakt uit met imposante ledgevel

Nog even en dan is Amsterdam met Ziggo Dome een concertzaal rijker. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe concertlocatie naast de Amsterdam Arena. Begin juni 2012 is de imposante ledgevel al in gebruik genomen met verspringende teksten en beelden. De unieke openingsreeks van concerten van Ziggo Dome wordt afgetrapt door Marco Borsato op zondag 24 juni. Grote namen als Pearl Jam, Sting, Madonna, John Fogerty en Paul Simon zullen hem volgen in de openingsmaand. Dit is nog maar het begin van wat Ziggo Dome de komende tijd gaat bieden.

Na deze openingsmaand hervat Ziggo Dome dit najaar het programma met een aantal nationale en internationale namen, zoals Bløf, George Michael, Lionel Richie, The Black Keys en Jason Mraz. Absoluut hoogtepunt wordt een optreden van wereldster Lady Gaga, die Amsterdam aandoet als onderdeel van haar ‘Born This Way Ball’ wereldtournee.

Ziggo Dome vindt het de belangrijkste taak om een ontmoeting tussen fans en hun idolen optimaal te faciliteren. Want het draait niet om de locatie, maar om de fans en de artiest. Met deze insteek is ook besloten geen officiële opening te organiseren. Ondanks de grootte van de zaal (17.000 personen) wordt deze door verschillende artiesten bestempeld als ‘intiem’. Ziggo Dome moet synoniem zijn voor een perfecte akoestiek, goede zichtlijnen en gastvrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *