Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Winterse kleuren in het Flower Art Museum Aalsmeer

Winterse kleuren kenmerken de nieuwe tentoonstellingen die 19 januari 2019 van start gaan in het Flower Art Museum in Aalsmeer.

Sogetsu Ikebana Art komt met vijf grote installaties waarin de Japanse bloemschikkunst en de natuur centraal staan. De kunstenaars Ingrid Coffeng, Nicole Kruimel, Henriëtte Schalk en Anne-Riet Vugts, die deel uitmaken van de Nederlandse tak van Sogetsu, laten hun werk te zien.

Joyce van Dongen (Oosterhout 1979) maakt zowel vervreemdende als herkenbare schilderijen waarmee de vele vormen van de natuur worden gevierd.

Dat de winter al lang niet meer het seizoen is van saaie kleuren, bewijst de tentoonstelling Colours of Winter: bevroren bloemen, kosmische sculpturen, kleurrijke mantels, betoverende details en stemmige foto’s. En Eg, Annet Eikelboom, Pim Velthuizen, Marijke van Welzen en Ems Willems laten hun werk zien.

Tot slot toont het museum vrij werk van kunstenaars als Anneke Bosch, AlexP en Zhou le Sheng, naast fotografie van de Tropism Art & Science Foundation.

De tentoonstellingen lopen tot en met 7 april. Het Flowert Art Museum ligt tegenover de watertoren, aan de Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer. Het museum is op vrijdag van 10-17 uur en op zaterdag enzondag van 11-17 uur geopend. De entree bedraagt € 5,50 per persoon, kinderen tot en met 14 jaar hebben gratis toegang. Zie ook www.flowerartmuseum.nl.

 

 

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *