Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

We looove P.S. Looove!

Een winkel om lekker rond te snuffelen, vol hebberigmakende cadeaus, lifestyle- en foodartikelen, dat is P.S. Looove!

Vrijdagmiddag blijkt niet het handigste tijdstip te zijn voor een interview met Judith van Walraven in haar winkel P.S. Looove. Wel het gezelligste. Tussen het adviseren van klanten en het inpakken van alle cadeaus door – ieder pakje wordt een wáár feest – probeert Judith uit te leggen waar haar winkel voor staat.

“P.S. Looove is een lifestyle- en cadeauwinkel vol mooie, leuke én lekkere dingen!” zegt ze. “We verkopen hebbedingen als kaarsen, zeepjes en parfums, maar ook functionele cadeaus als leren tassen en portemonnees van Merel by Frederiek, houten snijplanken, ovenschalen van Appolia en de sprookjesachtige lampen van Zenza.”

Topkwaliteit in een mooi jasje

Ongeveer de helft van het aanbod bestaat uit foodproducten, geselecteerd op hoge kwaliteit én een mooie verpakking. “Denk aan zeezout, cacao, koekjes in blik, thee, Lakrids drop uit Denemarken, chutneys en siropen. En steeds nieuwe merken, zoals Neolea, een olijfolie uit Corfu, in een prachtige gestileerde wit-zwarte fles. De vermaarde olijfolie van Hacienda Guzmán hebben we ook, in zware flessen met schenktuit. Topkwaliteit in een mooi jasje. Dat zoek ik.”

“Ludiek en lekker zijn Vinoos, the real winegums met een échte wijnsmaak. Van Sal de Ibiza, culinaire producten die zijn gebaseerd op Ibiza zeezout, heb ik het complete assortiment in huis. Dat geldt ook voor de wijnen van Ibizkus en de sangria’s van Lolea. Mijn webshop draait grotendeels op deze drie labels. Verder vind je bij ons kookboeken, sieraden van Biba, kandelaars, van álles. Het gebeurt niet zelden dat iemand een cadeau nodig heeft en dan ook zichzelf verwent met een mooie vondst.”

Lees verder in de nieuwe uitgave

W www.pslooove.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *