Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Duik in uw archief met waterliniefoto’s

Ook dit jaar organiseert de Stichting Oude Hollandse Waterlinie een fotowedstrijd.

‘Iconen van de Oude Hollandse Waterlinie’ is dit jaar het thema. Hiermee wil de stichting de aandacht vestigen op gebouwen en monumenten binnen het gebied van de Oude Hollandse Waterlinie. Te denken valt aan bijvoorbeeld vestingsteden, forten en schansen, zoals het Muiderslot of Fort Loevestein.

Inmiddels zijn de eerste foto’s ontvangen. De organisatoren begrijpen dat het met de huidige omstandigheden misschien lastig is om naar buiten te gaan, maar misschien heeft u de afgelopen twee jaar ’toevallig’ een icoon van de Oude Hollandse Waterlinie gefotografeerd. Het is misschien de moeite waard om nog eens door uw fotoarchief te gaan en te kijken of er een mooie foto tussen zit. Voorwaarde is wel dat de foto niet ouder is dan twee jaar.

En met het komende mooie weer ziet u misschien toch kans om even naar buiten te gaan en een icoon te fotograferen. Wie mee wil doen, kan maximaal drie foto’s insturen – vòòr uiterlijk woensdag 30 september 2020 – naar contact@ohwl.nl.

De foto’s worden door een onafhankelijke jury beoordeeld. Uiterlijk donderdag 15 oktober 2020 maakt de jury de winnaars bekend.

De hoofdprijs is dit jaar een bedrag van € 150, de nummer twee ontvangt € 100 en de nummer drie € 50. Kijk voor meer informatie op website.

Foto: Naarden-Vesting

Foto via Stichting Oude Hollandse Waterlinie

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *