Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Vosselman Buiten: iedere keer weer een droomtuin ontwerpen

“De trend in tuinen is al jaren dat buiten wordt gezien als een verlengstuk van de woning. Er is veel vraag naar veranda’s, buitenkeukens en haarden. Buiten worden heerlijke leefplekken gecreëerd.” Zodra tuinontwerper Bas Vosselman over zijn passie tuinen begint te praten, wordt hij enthousiast.

“Wat je nu ziet is dat het allemaal weer wat stoerder mag, robuuster, grover, minder clean. Er mag weer een leuke boomhut in, of een natuurlijke zwemvijver in plaats van een zwembad. Dat hele strakke maken we nog steeds, maar we passen veel hout, staal of oude materialen toe en bijvoorbeeld beton, dat we ter plekke polijsten. Dat heeft iets ruigs”.

Vosselman Buiten is een bedrijf dat, zoals dat heet, “ontzorgt”. Het bedrijf werkt met een vast team en bouwt in eigen beheer. De diensten kunnen gaan van een enkel tuinontwerp tot en met de realisatie van het plan, inclusief bouwbegeleiding, styling en een onderhoudscontract. Zelfs door Bas ontworpen en vervaardigde tuinmeubels kunnen daar bij horen. Net wat de klant wenst.

Dakterras

Bas: “Voor élk budget is een mooi plan te maken. We ontwerpen voor tuinen in een woonwijk tot en met grote werken voor villa’s, met guest houses, sauna’s en zwembaden. Momenteel zijn we bezig met de inrichting van een dakterras voor een groot bedrijf in Rotterdam. Daar komt wifi, een grote buitenkeuken en er komen buitenwerkplekken. Dat wordt een geweldige omgeving om in te werken!”

Beplanting

“Maar of het nu gaat om een kleine tuin of om een groot project, ik kijk er altijd naar alsof het mijn eigen tuin is; ik maak de tuin zoals ik hem zelf zou willen hebben. Het is mijn uitdaging om steeds iets waanzinnigs te creëren, een tuin met een optimale invulling die tijdloos en onderhoudsarm is. Met een mooie beplanting die de sfeer van de tuin versterkt en de gewenste uitstraling geeft. Natuurlijk gaat alles in volledige samenspraak met de opdrachtgever, maar je zou kunnen zeggen dat ik iedere keer weer mijn eigen droomtuin ontwerp!”

 

 

Vosselman Buiten
Fluitekruid 32
3641 VK Mijdrecht
T 0297 25 55 38
E info@vosselmanbuiten.nl
www.vosselmanbuiten.nl
WS-Vosselman2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *