Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Uit het voorgedragen jasje gegroeid

Nog voor het eenjarig bestaan van Voor-gedragen is de damesboetiek in tweedekans kleding al uit haar voorgedragen jasje gegroeid. Daarom is de winkel verhuisd naar een groter pand in Uithoorn.

Vorig jaar opende Henny Kruger op 31 augustus haar winkel met tweedehands merkkleding, schoenen en tassen in Uithoorn. Het concept sloeg zo goed aan, dat ze al snel ruimte tekort had. Sinds 15 juli van dit jaar zit Voor-gedragen slechts 50 stappen verderop, in een prominent pand aan de Dorpsstraat 30. Deze winkel is anderhalf keer zo groot, beschikt over twee ruime paskamers en heeft een prachtige etalage.

Bij Voor-gedragen snijdt het mes aan twee kanten. Dames die in hun kast nog perfecte kleding van goede merken hebben hangen die ze niet meer dragen, kunnen deze inbrengen bij Voor-gedragen. Dat kan alleen op afspraak. Henny selecteert de items persoonlijk en alleen artikelen die in nieuwstaat zijn, komen de winkel in.

Wordt een item verkocht, dan wordt de opbrengst – na aftrek van B.T.W. – fiftyfifty gedeeld met degene die het heeft ingebracht. Dames die op zoek zijn naar iets nieuws maar die niet de hoofdprijs willen betalen, of vrouwen die hechten aan duurzaam shoppen, kunnen bij Voor-gedragen mooie items kopen voor een kleine prijs.

Ook nieuwe basics

Om je outfit compleet te maken kun je bij Voor-gedragen ook nieuwe basics van het merk Only-M kopen. De collectie bestaat uit broeken, hemdjes, shirts, rokken, jasjes en vesten in de comfortabele travelstof, in basiskleuren als wit, zwart, zand en kaki. De maten gaan van 36 tot en met 48. Ook heeft Henny een assortiment cadeauartikelen en accessoires zoals de kaarsen van My Flame, handgemaakte leren tassen van Bagarets en de fijne en zeer betaalbare sieraden van Siera.

Op Facebook en Instagram plaatst Henny regelmatig foto’s van nieuw binnengekomen items met daarbij de merken, maten en prijzen. Om niet achter het net te vissen is het dus een aanrader om Voor-gedragen te volgen op social media!

 

Voor-gedragen
Dorpsstraat 30
Uithoorn

T 0297 44 40 12
W www.voor-gedragen.nl

 

Geopend:

dinsdag 12.00 – 17.00 uur
woensdag en donderdag 11.00 – 17.00 uur
vrijdag en zaterdag 10.00 – 17.00 uur

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *