Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Visaandeschelde: een begrip als visrestaurant

Al 15 jaar inmiddels is Visaandeschelde, vlak naast de Amsterdamse RAI, een begrip als visrestaurant. Het kenmerkt zich door een eigenwijze manier van het bereiden van vis, zegt eigenaar Michiel Deenik. Dat leidt tot spannende combinaties, liefde voor Azië en een maandelijks wisselend chef’s menu, waar heel wat gasten regelmatig voor terug komen.

In april 2015 opent Visaandeschelde overigens in het tegenovergelegen Amtrium een tweede restaurant – ‘ROAST Amsterdam’. Het biedt plek aan 200 gasten, verdeeld over een brasserie met een slagerij en een fine dining restaurant. Ambachtelijk staat centraal: verse producten, duurzaamheid en bereidingen aan tafel. ROAST Amsterdam krijgt bovendien twee terrassen, voor in totaal 120 gasten.

Op de menukaart van Visaandeschelde tref je ‘Vis & signatuur’ aan, de gerechten waar je de koks in herkent, en ‘Vis & nu’ voor de klassiekers van het restaurant. Chefkok Arjan Wennekes en sous-chef Pim Gerritsen hebben gekozen voor gebraden snoekbaars, gecombineerd met parelgort, krokante paling en spitskool (zie foto).

Visaandeschelde
Scheldeplein 4
1078 GR Amsterdam
W www.visaandeschelde.nl <http://www.visaandeschelde.nl> <http://www.visaandeschelde.nl <http://www.visaandeschelde.nl/> >
T +31 (0)20 6751583
Openingstijden:
Lunch maandag t/m vrijdag 12:00 -14:30 uur
Diner maandag t/m zondag 17:30 -23:00 uur

Visaandeschelde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *