Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Verona Couture toont bruidsjurken

Naast exclusieve eigen ontwerpen en kleding van merken als Josh V, Luna Levina en Lipsy London kun je terecht bij Verona Couture in Uithoorn voor bruidsjurken. Aan de Dorpsstraat op nummer 30 heeft het een aparte showroom waar alle bruidsjurken van Verona Couture tot en met 30 juni te zien zijn.

Je kunt er in alle ruimte, rust, private en veiligheid passen. Onder het genot van een hapje en drankje en persoonlijk advies kun je op je gemak de jurk van je dromen uitzoeken. Maak snel een afspraak zodat je vóór 30 juni gebruik kan maken van deze unieke gelegenheid in Uithoorn.

Verder kun je bij Verona Couture terecht voor eigen ontwerpen, maar ook voor kleding van merken als Josh V en Lipsy London. De kledingzaak aan de Amstel in Uithoorn werkt door de coronacrisis op afspraak, zodat je de winkel helemaal voor jezelf hebt.

Van het eerste ontwerp tot het laatste knoopje of swarovski-kraaltje op het kledingstuk, alles wordt met veel liefde en passie uitgevoerd naar de wensen van de klant. Fijnzinnigheid, uitstraling en klasse typeren de ontwerpen, net als de merken die je er vindt, zoals Valentino en Valerie Khaflon. De inkoop hiervan wordt met veel zorg uitgevoerd. Ook sieraden en accessoires zijn van exclusieve kwaliteit. Vanwege het voorjaar heeft Verona Couture speciale aanbiedingen en leuke decoraties voor in huis.

Verona Couture

Dorpsstraat 35

Uithoorn

W www.verona-couture.nl

M 06-53701806

FB Verona-Couture

Insta Verona-Couture

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *