Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Q&A: Karin van der Zwaard

Karin van der Zwaard (58) uit Mijdrecht is samen met haar man Toni eigenares van Van der Zwaard Optiek aan het Raadhuisplein in Mijdrecht. In deze Q&A reageert ze op enkele steekwoorden. 

Local hero

Een local hero ondersteunt de lokale economie, is sterk betrokken bij de leefomgeving en speelt een rol van betekenis voor de inwoners.

Mijn local heroes

Hans Kranenburg van autoschadebedrijf Schadenet Kranenburg is zo iemand! Hij sponsort allerlei lokale evenementen, zoals Culinaire Venen en de kerstactie voor Voedselbank De Ronde Venen. Hij is altijd bereid te helpen. Momenteel heeft hij het helaas zwaar qua gezondheid. Hans is bij uitstek iemand die in het zonnetje gezet mag worden! Karin Wateler, de voorzitster van Zakenvrouwen De Ronde Venen, is ook zo’n local hero. Zij is een echte verbinder en de drijvende kracht achter de Techniek Driedaagse voor scholieren. 

Van der Zwaard Optiek

Dit jaar bestaan we 36 jaar, we hebben al die tijd in Mijdrecht gezeten. Wij willen niet alleen mensen goed laten zien, we willen ze er ook goed uit laten zien! Ook in deze coronatijd is iedereen welkom zonder afspraak. Er is altijd een opticien en een contactlensspecialist aanwezig. Twee keer per maand komt er een optometrist die wel op afspraak werkt. 

Steun lokaal

Om elkaar te versterken doen wij graag acties met andere ondernemers. Met Duo Plant deden we een Moederdagactie, met Prinselijk Proeven een Vaderdagactie, met het Chocoladehuisje een high tea-actie en deze hele zomer doen we iets leuks met restaurant Rendez Vous: mensen die bij ons een zonnebril van meer dan 100 euro kopen, krijgen een waardebon voor twee drankjes en een portie bitterballen bij Rendez Vous.

Eigen omgeving

We wonen in een prachtige omgeving, daar waren we ons voor corona al van bewust, maar misschien waarderen we het nu nog iets meer. Net buiten onze woonwijk is er al platteland met mooie vergezichten. Met onze cabrio toeren we graag langs de Kromme Mijdrecht in De Hoef, langs de Meije of langs de Waver bij Waverveen. 

Lokaal kopen

Door lokaal te kopen zorg je ervoor dat al die leuke winkels kunnen blijven bestaan. Het straatbeeld blijft levendig met een gezond winkelgebied en leuke restaurants. Ik hoop dat mensen zich dat nóg meer realiseren nu zo veel mensen in Nederland blijven. Gelukkig heeft Mijdrecht een veelzijdig winkelaanbod en weinig leegstand. 

Mijdrecht Dorp

Het winkelgebied in Mijdrecht, voorheen Shopping Mijdrecht, heeft een nieuwe naam en een nieuw logo: Mijdrecht Dorp. Mijdrecht Dorp zegt meer over saamhorigheid, over het dorpsgevoel, het elkaar kennen en vertrouwen, de gun-factor. Je kunt je geld maar één keer uitgeven. Het is voor iedereen het leukste als je dat doet bij je plaatselijke ondernemers!

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *