Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

UltraShape: weg met die zwembandjes!

Finesse Bodyline Clinic in Woerden bestaat tien jaar! In 2007 was Finesse de eerste kliniek die ging werken met UltraShape, het medische systeem dat vetcellen vergruist door middel van ultrahoge geluidsgolven. Tien jaar laten zijn ze nog steeds de enige in Nederland.

In 2007 begon ambulanceverpleegkundige Cor Kok zijn Finesse Bodyline Clinic in Woerden. “Met mijn medische achtergrond kende ik natuurlijk het vergruizen van nierstenen door middel van ultrahoog geluid. Toen ik kennis maakte met UltraShape, wist ik meteen: dit is het ei van Columbus, dit wordt mijn toekomst.”

“Vervolgens deed ik er nog een jaar over om de financiering rond te krijgen, want voor de complete uitrusting had ik een kwart miljoen nodig.” Volgens Cor is deze enorme investering één van de redenen dat hij nog steeds de enige is die met UltraShape werkt. De andere reden is het feit dat UltraShape medische apparatuur is, waar uitsluitend BIG-geregistreerde verpleegkundigen mee mogen werken.

Alternatief voor liposuctie

Cor: “UltraShape is het veilige, pijnloze alternatief voor een liposuctie. Het is uiterst effectief bij het verwijderen van hardnekkig opgeslagen vet, denk aan love handles, vetophopingen rond de bh-bandjes, een buikje en borstvorming bij mannen. Het is geen operatie, er zijn geen bijwerkingen en het effect is blijvend. Vetcellen die vergruisd zijn, komen niet meer terug, want je maakt maar tot je achttiende vetcellen aan.”

“Opvallend genoeg behandelen we vrij veel slanke mannen en vrouwen die sporten en gezond eten, maar die ondanks hun goede leefstijl niet afkomen van storende zwembandjes en dergelijke. Omdat deze mensen aan het totale plaatje werken, behalen we bij hen spectaculaire resultaten.”

Finesse Bodyline Clinic
Pompmolenlaan 19a
3447 GK WOERDEN
T 0348 409 199

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *