Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

TudorPark: wonen op een eiland, om de hoek van Amsterdam

TudorPark Shakespeare Island

Een vrijstaande woning of een twee-onder-een-kapwoning op een eigen eiland, met een tuin aan het water. Het kan op Shakespeare Island in TudorPark in Hoofddorp. Op 31 mei start de verkoop van de in totaal 33 woningen.

TudorPark ligt in de wijk Toolenburg Zuid, pal naast de Toolenburgerplas en om de hoek van Amsterdam en Haarlem. De Tudor-bouwstijl en de grote verscheidenheid aan ‘vorsten’-huizen levert een bijzonder beeld op. Alsof je een chique Engels dorp inrijdt. En dat valt in de smaak, want de wijk is erg populair bij woningzoekenden uit de regio Haarlem, Amsterdam en Hoofddorp. Met de komst van deze nieuwe fase voegt ontwikkelaar Dura Vermeer een nieuwe smaak toe aan deze nieuwbouwwijk. Die van ongekende vrijheid en allure.

Shakespeare Island: wonen met vrijheid

Shakespeare Island bestaat uit 11 vrijstaande- en 22 twee-onder-een-kapwoningen op kavels van minimaal 270 m2. Woonoppervlaktes variëren van circa 172 m2 tot en met 230 m2. Net als in de rest van Tudorpark is bijna geen woning gelijk. Alle woningen hebben een tuin met vlonderterras aan het water en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Prijzen vanaf circa € 630.000 v.o.n. inclusief luxe Siematic keuken en sanitair. De woningen staan op eigen grond.

Tudor-architectuur

De architecten van TudorPark lieten zich inspireren door de Tudor-architectuur die zo kenmerkend is voor bijvoorbeeld een Engels plaatsje als Chester. Heren 5 architecten verwerkte op eigentijdse wijze elementen uit de bouwstijl. Wie nu in TudorPark rondloopt, ziet vakwerk, bijzonder metselwerk, schoorstenen, entreepoortjes, erkers en witaccenten. Om binnen de enorme variatie aan details eenheid te creëren in de wijk is er speciaal voor TudorPark een melange van bakstenen en leipannen ontworpen. Het Engelse karakter komt ook terug in de landschappelijke en waterrijke opzet van de wijk.

Start verkoop TudorPark

Op 31 mei worden 12 twee-onder-een kapwoningen en vijf vrijstaande villa’s, gelegen op het noordelijk deel van het eiland, in verkoop gebracht. Als er voldoende belangstelling is, worden ook de andere 16 woningen op het eiland nog voor de zomervakantie in verkoop gebracht.

Geïnteresseerden zijn op donderdag 31 mei welkom van 16.00 tot 19.00 uur in het Tudorhouse aan de Bennebroekerweg 609 in Hoofddorp. De ontwikkelaars, makelaars en financiële adviseurs zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Alle relevante verkoopdocumentatie is vanaf dat moment ook beschikbaar op de projectwebsite. Voorkeuren kunnen via een digitaal inschrijfformulier op de website worden doorgegeven. Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 11 juni 09.00 uur.

Meer informatie over Shakespeare Island.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *