Tim de Kraker: pitchend door het leven voor BarDoggy

In april won Tim de Kraker de finale van een pitch event in New York. Het leverde hem 10.000 dollar op om zijn start-up BarDoggy verder te ontwikkelen. Dat geld is inmiddels al lang op en De Kraker is continu aan het pitchen om investeerders te interesseren geld te steken in de ontwikkeling van zijn app, een digitale propper, waar nu al duizenden mensen gebruik van maken.

Nerveus voor een pitch?

Altijd. Er hangt veel vanaf. Op dit moment wil ik vijf ton ophalen, daarmee kunnen we twaalf maanden vooruit met de ontwikkeling en uitrol van BarDoggy.

Houdt het anders op als die 5 ton niet lukt?

Nee, ik heb meer ijzers in het vuur. Ik ben in gesprek met Coca Cola en met Heineken. Ik sta in Quote, NRC en nu in UIT Magazine, dat kan zo maar een nieuwe investeerder opleveren. Zo ging het ook door een video over mij op de site van Quote.

Ben je goed in pitchen?

Met mijn enthousiasme maak ik het verschil denk ik.

 Je bent niet de enige

Nee, Nederland telt zo’n 5.000 start-ups en maar 1 op de 200 is succesvol.

Lees verder in de nieuwe uitgave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *