Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Let’s go bootcamp!

Bootcamp is al jaren waanzinnig populair. Je kunt haast geen stadspark voorbij fietsen zonder een bootcampgroepje tegen te komen, klauterend over boomstammen of plankend in het gras. The Bootcamp Club is met ruim tweehonderd buitenlocaties het grootste outdoor fitnessbedrijf van Nederland. Alleen al in Amsterdam worden er meer dan honderd bootcamps per week georganiseerd.

Het Amsterdamse Bos is één van de toplocaties vanwege de veelzijdige natuur. Zandpaden, hoogteverschillen, trappen, trainingstoestellen: je vindt het hier allemaal. “Dit is misschien wel onze mooiste trainingsplek van heel Nederland: groot en super divers. Je kunt hier de leukste trainingen geven”, zegt Ramses Jedeloo, CEO van The Bootcamp Club. “Echt, wat een rijkdom dat we dat hier in de stad hebben.”

Bootcamp: Legertraining

Bootcamp is, zoals de meeste fitnesstrends, overgewaaid uit Amerika. Van origine is het een legertraining, bedoeld om militairen fit en sterk te maken. “Wij waren de eerste partij in Nederland die deze nieuwe sportvorm zeven jaar geleden oppikten”, vertelt Ramses. “De combinatie tussen conditietraining én fitness buiten in de natuur bestond nog niet. Dat is één van de belangrijkste succesfactoren.”

Bootcamp is buitengewoon effectief om in korte tijd gezond en fit te worden. De charme ervan is dat je lekker in de buitenlucht bent. “Ons leven speelt zich overwegend binnen af, terwijl het enorm belangrijk is om af en toe wat zonlicht te pakken, de vogeltjes te horen fluiten. Daar komt bij dat het in deze hectische samenleving – waarin iedereen het druk heeft met zijn baan en het gezinsleven – ook wel eens lekker is om met een gezellige groep mensen op een ongedwongen manier te sporten. Het is echt jouw moment van inspanning én ontspanning.”

The Bootcamp Club Amsterdam
IJsbaanpad 9-12
1076 CV Amsterdam

 

The Bootcamp Club Amstelveen
Amstelveenseweg 1182
Amstelveen

T 020-7606760

E info@thebootcampclub.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *