Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Bruisende Summerschool in Cobra Museum

Net als vorig jaar geeft kunstenaar, duizendpoot, DJ en kunstdocent Jonas Ohlsson van 23 tot en met 27 juli 2018 een Summerschool in het Amstelveense Cobra Museum.

Evenals vorig jaar wordt het museumatelier omgetoverd tot een dynamische tekenruimte, waar gediscussieerd, gedanst, muziek gemaakt en heel veel getekend kan worden. Niet alleen gaat elke student met een flink pak tekeningen naar huis, maar de deelnemers aan de Summerschool laten hun werk ook zien, De expositie wordt 27 juli om 16 uur geopend.

Ohlsson is een allround kunstenaar. Hij is tekenaar, hij maakt installaties en objecten, componeert muziek, schrijft teksten en is actief onder de naam Blodfet & DJ Lonely. Naast muziek, provocatie en humor, zijn de belangrijkste thema’s in zijn werk: seks, drugs, politiek, geschiedenis en straatcultuur.Hij doceert onder meer aan de Gerrit Rietveld Academie.

Deze zomer wordt de veelzijdige kunstenaar bijgestaan door Charlotte Schleiffert, die bekend staat om haar vitale, levensgrote tekeningen en schilderijen, installaties en sculpturen. In haar werk staan gepassioneerde vrouwen centraal. Schleiffert won onalngs de prestieuze Jeanne Oosting Price.

Klik voor meer informatie op deze link.

 

 

Bij de foto’s:

Gastdocent Charlotte Schleiffert aan het werk

Charlotte Schleiffert, gemixte techniek op papier, 238 x 151 cm, 2011

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *