Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Bij Stella Thomas krijg je fashion én advies

Stella Thomas Fashion in Vinkeveen, in het mooie witte pand met het paarse logo, heeft een zusje! Op 1 september opende Stella Thomas Fashion & Outlet in Aalsmeer. Hier vind je naast new arrivals van Fransa en b.young, outletartikelen van typische Stella Thomasmerken als Aaiko, Olsen, Saint Tropez, Rinascimento en 10 Feet, voor wel héél leuke prijzen! Vort maar, in gestrekte draf naar de Zijdstraat!

Stella Thomas (50) interviewen in haar kledingzaak in Vinkeveen klinkt eenvoudiger dan het is. Om de haverklap heeft een klant een vraag, of behoefte aan advies. ‘Ik pak er even een witte broek bij voor je’, ‘Deze zou ik niet nemen, die trekt een beetje op de rug’, ‘Dit combineert mooi met het vest’, ‘Kopje koffie?’ Klanten gaan voor alles, dat is duidelijk. Vaste klant Marijke (66) uit Vinkeveen zit in haar tennisoutfit een kopje thee te drinken aan de leestafel.

“Als ik hier twee weken niet kom is het veel! Ik slaag hier áltijd. Stella verkoopt mijn favoriete broeken van Ascari, met elastiek in de taille. Wat ik heel fijn vind: als iets niet staat, dan zegt ze het eerlijk en als ik niks koop, is het ook goed, ik voel me nooit verplicht. Nu heb ik eigenlijk niks nodig, maar ben ik na het tennissen even binnengewipt voor de gezelligheid.” Even later zwaait Marijke ons vrolijk gedag, met toch weer zo’n leuk paars Stella Thomastasje in haar hand.

Betaalbare merkkleding

“Toen zich drie jaar geleden de kans voordeed om aan de Herenweg een kledingzaak te starten, dacht ik alleen maar: doén!”, vertelt Stella. “Maar zonder de hulp van mijn man en mijn moeder, die hier regelmatig helpt, had ik het nooit aangedurfd. We hebben de winkel low budget ingericht. Heel bewust, om duidelijk te maken dat dit géén dure boetiek is. Maar dat is toch niet helemaal gelukt, haha! Ik hoor nog steeds dat mensen een beetje huiverig zijn om naar binnen te stappen. Dat komt waarschijnlijk omdat het zo’n mooi pandje is. Maar eenmaal binnen zie je dat drempelvrees niet nodig is. Op een enkele winterjas, trui of mooi vest na, verkoop ik niks boven de 100 euro.”

“Ik heb er een winkel van gemaakt voor dames van alle leeftijden. In elk geval een zaak waar moeder en dochter allebei leuk kunnen slagen. De maten lopen van 36 tot en met 46. We voeren merken die ik zelf leuk vind: Aaiko, 10 Feet, B. by Bridget, Tramontana, Supertrash, Rino & Pelle, Jade Twelve, Kocca, Saint Tropez en ST.studio, de luxere en meer tijdloze lijn van Supertrash.”

“De twintigers komen speciaal voor Reinders en Supertrash, bij de wat oudere dames is Olsen favoriet. Een chique-sportief Duits merk, van goede kwaliteit, niet tuttig, met mooie stoffen en pasvormen en altijd met een goed mouwtje, dus geweldig voor dames die wat meer op leeftijd zijn. Die komen hier veel. Je wilt niet weten hoe vaak ik op mijn knieën in de paskamer lig om te helpen met het uittrekken van schoenen en broeken. Ik geniet ervan om te helpen, om mee te denken en om mensen blij de deur uit te zien gaan. Dan ben ik in mijn element!”

Outlet in Aalsmeer

De nieuwe winkel in Aalsmeer is een combinatie van outlet uit de winkel in Vinkeveen en nieuwe artikelen van betaalbare merken als b.young en Fransa, die 6 tot 8 keer per jaar nieuwe collectie uitleveren. Vaak even naar binnen lopen bij Stella loont dus. Stella: “Ik ben erg blij met mijn tweede zaak in Aalsmeer, het is een gezellige, toegankelijke winkel geworden, met super leuke prijsjes. En bovendien vond ik dat de Zijdstraat wel wat paars kon gebruiken!”

Stella Thomas Fashion
Herenweg 21c
Vinkeveen

Stella Thomas Fashion & Outlet
Zijdstraat 82a
Aalsmeer

T 0297 776611

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *