Gepost in:

Online met je P.A. bij Lutz je kledingset samenstellen

LUTZ in Vinkeveen lanceert een nieuwe service: LUTZ P.A.! Winkelen in een modezaak met 200 merken, met de persoonlijke service die je van LUTZ gewend bent, maar dan online! Vul de stijltest in en ontvang een unieke box met twee complete sets, volledig afgestemd op jouw smaak en wensen!

“LUTZ P.A. (personal assistent-red) is onze nieuwste service, bedoeld voor heren én dames die er zowel op het werk als in hun vrije tijd goed uit willen zien. Dames en heren die zo druk zijn, dat ze hun schaarse vrije tijd niet in een winkel willen doorbrengen en voor mensen die niet van winkelen houden, want die zijn er ook.” Jasper Verhoek (35), die samen met zijn vrouw Hanneke Lutz de directie van LUTZ vormt, is razend enthousiast over het nieuwe concept.

“De LUTZ webshop loopt al erg goed, maar LUTZ P.A. gaat een stap verder. Bij LUTZ P.A. wordt het zoekwerk voor je gedaan, door één van onze deskundige medewerkers. Het werkt als volgt: je maakt een account aan en doorloopt de stijltest, die bestaat uit vragen en foto’s waar je uit kunt kiezen. De stijltest geeft ons een perfect beeld van wie je bent, waar je van houdt en wat je nodig hebt. Het werkt snel en simpel, in 5 minuten ben je klaar. Kies je voor casual, feestelijk, zakelijk of sportief? Van welke kleuren houd je, van welke merken, wat is je stijl, welke items zoek je, wat voor soort schoenen zijn favoriet, waar hou je absoluut niét van, hou oud voel je je et cetera.”

Luxe koffertje

Eén van de LUTZ stijladviseurs gaat vervolgens met de informatie aan de slag. Uit het enorme assortiment van de winkel en de schoenenafdeling, worden twee complete sets samengesteld, inclusief accessoires als riemen, sjaals en zelfs parfums. De verzending wordt gedaan met de speciale LUTZ PA bus en de sets zijn verpakt in een unieke box, een luxe wit kartonnen koffertje met hengsel, zodat je het pakket makkelijk mee naar huis kunt nemen, als je het op je werk laat bezorgen.

Alles mooi ingepakt in vloeipapier, een handgeschreven kaartje, een vleugje parfum…het is je luxe cadeau aan jezelf. De items die je niet wilt houden doe je terug in de doos en die wordt weer opgehaald. Betalen doe je achteraf. Zowel verzenden als retourneren is kosteloos en ook voor de service van jouw personal shopping assistant betaal je niks.

Jasper: “We kunnen putten uit zo’n 200 merken, van Marc Cain tot Maison Scotch, van Canali tot Denham en alles daartussen. LUTZ staat bekend om de service. Mensen die bij ons winkelen, weten dat ze een goed, persoonlijk en eerlijk advies krijgen. Onze stijladviseurs verplaatsen zich in de klant, komen met verrassende suggesties en nemen het werk uit handen. Dat is precies wat LUTZ PA ook doet: de aandacht en de service van de winkel, maar dan online, vanuit je bureaustoel of vanaf de bank thuis.”

LUTZ

Herenweg 45

Vinkeveen

T 0297 212121

www.lutzpa.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *