Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

State of Art biedt outfits voor een stijlvolle herfst

Het aanbreken van het najaar betekent ook de start van een nieuw modeseizoen. Het moment bij uitstek om mooie nieuwe outfits te kiezen! Mannen met een actieve lifestyle vinden bij State of Art sportieve, eigentijdse en comfortabele items in de Early Autumn 2018 collectie.

State of Art staat voor een totale beleving die vooral in de eigentijdse brandstores van dit merk goed tot zijn recht komt. Enkele jaren geleden vestigde de Amstelveense store zich op de Rembrandtweg. Deze locatie in iconisch winkelgebied, is gemakkelijk te bereiken en biedt voldoende parkeergelegenheid voor de deur. De winkel die met opvallende elementen als hout en staal een karakteristieke uitstraling heeft gekregen, biedt de perfecte setting om de diverse collecties aan de man te brengen. Bij binnenkomst word je omarmd door de fijne sfeer die je direct een welkom gevoel geeft.

“Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en behoort echt tot het DNA van State of Art, “vertelt storemanager Wido Boersma enthousiast. “Iedereen is bij ons van harte welkom! Ook wanneer je niet per se iets komt kopen, kun je altijd even binnen lopen voor stijladvies en een kop koffie. Onze koffiemachine staat op een prominente plaats en wij zien onze medewerkers ook liever als gastheer dan als verkoper.” Naast vakkennis en liefde voor fashion, staat interesse in de klant voorop. “Veel van onze klanten kennen wij persoonlijk. Hierdoor weten we precies wat zij nodig hebben en wat zij zowel zakelijk als privé graag dragen.”

Eigentijdse gimmicks

Ook Wido heeft het State of Art elan door zijn bloed stromen. “Kleding en alles wat daaraan gelieerd is, is altijd een persoonlijke passie geweest. Ik werk dan ook al ruim dertien jaar in de mode. Het is het mooiste aan mijn vak om mensen met een goed gevoel de deur uit te laten gaan en het is daarbij de kunst om hun verwachtingen te overtreffen.”

“Het leuke aan ons merk is dat we items bieden die geschikt zijn voor een brede doelgroep. In de basis richt State of Art zich op de klassieke man die met eigentijdse gimmicks verrassende accenten wil leggen. Bijvoorbeeld met de artikelen uit de Smart Casual collectie. Deze kenmerkt zich door de chique uitstraling, de hoogwaardige materialen en mooie, fijne details. Je kunt hiermee netjes voor de dag komen op bijvoorbeeld een dagje uit, een informeel diner of wanneer je een job hebt waar je smart casual gekleed kunt gaan. De kleding van State of Art is namelijk niet té formeel.”

Ook de Modern Classics lijn met items die eigenlijk elke man in zijn garderobe moet hebben, valt goed in de smaak. “Deze artikelen weerspiegelen onze kernwaarden: kwaliteit, comfort en style tot het maximum. Deze kledingstukken, waaronder chino’s, truien en polo’s, hebben een wat smallere schnitt in een moderne pasvorm. Mannen wiens hart sneller gaat kloppen van autosport vinden in onze Racing Collectie volop moois! Meneer Westerman, de oprichter van State of Art, is een fervent verzamelaar van klassieke Porsche modellen. De passie voor dit legendarische automerk wordt met details als logo’s en startnummers in de collectie vertaald.”

Stijlvolle herfstlook

Met de verschillende collecties die State of Art ontwikkelt, kun je bovendien goed slagen voor een compleet seizoen. Want er is in de winkel altijd wel iets nieuws te vinden. “Met het veranderen van het jaar veranderen natuurlijk ook de kledingwensen. Wij zorgen altijd voor een vernieuwend kleurbeeld met nieuwe materialen en details die voor een leuke knipoog zorgen. Bovendien maken wij het onze klanten gemakkelijk om een complete set te kopen, met items die perfect op elkaar zijn afgestemd in goed doordachte kleurthema’s.

Een mooie trui komt natuurlijk pas echt goed tot zijn recht met het juiste shirt en de juiste broek. Wij helpen onze klanten om daar mooie combinaties van te maken. In de winkel presenteren wij alles in een mooi geheel en in lagen, zodat de klant een goed idee krijgt hoe hij alles kan combineren. Zo inspireren wij onze klanten graag.”

Dan toont Wido wat we in de Early Autumn 2018 collectie gaan zien. “De herfst kan fris zijn, maar is goed te weerstaan met de truien, broeken en overhemden uit onze nieuwe najaarscollectie. Deze zijn uitgevoerd in warme, rijke en tijdloze tinten zoals: aubergine, blauw, geel, groen en bordeaux rood. Ook met mooie wollen jasjes en comfortabele vesten kun je de perfecte, stijlvolle herfstlook creëren.”

 

State of Art Menswear
Rembrandtweg 98
Amstelveen

T 020 – 722 0 992
W www.stateofart.com

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *