Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

SPOON Culinair gaat weer van start

SPOON Culinair, dat is ondergebracht in de Johannes Kapel in Amstelveen, heropent niet alleen de deuren, maar heropent ook drie dagen in de week het terras.

Elke vrijdag, zaterdag en zondag is de winebar annex bodega open, van 14-22 uur, om de heerlijkste gerechtjes te serveren: antipasti, tapas en mezze. Ook kan er uit een grote wijnkaart worden gekozen. De wijn wordt desgewenst ook per glas geschonken. Om de feestvreugde te verhogen wordt er live jazz gespeeld en worden er oude films vertoond.

Voor deze constructie is gekozen omdat de evenementen in de Johannes Kapel als gevolg van de coronacrisis voorlopig op een laag pitje staan. Het terras is zeer ruim en prachtig gelegen. Wie binnen wil plaatsnemen, wordt vriendelijk verzocht even te reserveren, wat overigens ook aan de deur kan.

SPOON Culinair verzorgt de catering voor diners en verjaardagen bij u thuis, bedrijfsdiners, bedrijfsdagen en high tea, maar geeft ook kookworkshops. Na de zomer hoopt men de concerten in de Johannes Kapel te kunnen hervatten.

 

SPOON Culinair
Amsterdamseweg 311, Amstelveen
Telefoon: 06 472 385 16
Info: info@spoonculinaircentrum.nl

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *