Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

In speelgoedzaak Cedille is het elke dag feest

In speelgoedzaak Cedille op het Gelderlandplein is het elke dag feest!

Met de komst van de nieuwe eigenares Nikita Visser op 1 januari 2016, is er het nodige veranderd. Het assortiment is veel breder geworden en je vindt er speelgoed in alle prijsklassen: van een lief, klein schoencadeautje tot een heuse unicorn waar je op kunt zitten! Het kantoor van Nikita Visser (31) achterin de winkel heeft veel weg van het pakhuis van Sinterklaas. “Een groot bedrijf op de Zuidas heeft 300 cadeautjes bij ons besteld en die moesten natuurlijk stuk voor stuk feestelijk worden ingepakt, ” verklaart Nikita. “Een feestelijke verpakking is een belangrijk onderdeel van de magie van een cadeautje! Dus daar besteden we veel aandacht aan.”

Bijzonder speelgoed

Cedille ligt aan de buitenkant van Gelderlandplein, aan de kant van de A.J. Ernststraat. Je vindt er speelgoed dat je niet kunt kopen bij de grote ketens. Nikita: “Ik selecteer op kwaliteit en al ons speelgoed is vrij van BPA (een schadelijke stof die in plastics zit- E.S.). Je kunt bij ons kijken, vergelijken, uitproberen en zo veel vragen stellen als je wilt. We weten alles van onze producten en kunnen goed adviseren. Voor vaste klanten hebben we een spaarsysteem dat een leuke korting oplevert. Overal in de winkel staan speeltafels voor kinderen, dus de vaders en moeders kunnen op hun gemak rondkijken. Sterker nog: de kinderen willen hier nooit meer weg!”  

Knuffeldieren van Steiff

Niet alleen voor kinderen is Cedille een walhalla, ook volwassenen voelen zich weer kind bij de aanblik van zo veel poppenhuizen, loopfietsjes, kraamcadeautjes, verkleedspullen, knutseldozen, educatief speelgoed en alle mogelijke bordspellen. In de collectie zitten een heleboel unieke merken die je lang niet overal vindt, zoals de knuffeldieren van Steiff, bekend van de klassieke teddyberen met de ‘Knopf im Ohr’, de miniatuurdieren van Schleich, de naar vanille geurende poppen van Corolle, een zeer uitgebreide collectie van het Franse merk Djeco dat faam verwierf met de creatieve knutseldozen, de houten treinbanen van Brio en de complete collectie van de Sylvanian Family.

Nieuw is de grote boekenwand met heel veel kinderboeken, van babyboekjes tot de AVI-series en populaire reeksen als Dagboek van een Muts, Het Leven van een Loser en De Waanzinnige Boomhut.

Houten speelgoed

Nikita is zeven dagen per week aan het werk. “Ik ben de zaak aan het opbouwen en dat kan alleen als je er altijd bent, vind ik. Cedille stond voorheen bekend als nogal duur, maar dat is veranderd. Je kunt hier nu ook prima terecht voor een lief verrassinkje, een schoencadeautje of een leuk cadeautje voor een partijtje.”

“Van origine was dit een zaak met houten speelgoed. Dat is er nog steeds, maar tijden veranderen en daarom is de collectie veel breder geworden. Ik speel in op de vragen van klanten. Dit jaar hoorde ik vaak ‘heeft u iets met unicorns?’ Dan zorg ik ervoor dat we unieke unicornproducten hebben: van een prachtige sneeuwbol met nachtlampje en een ride-on unicorn verkleedpak tot een eenhoorn waar een persoon tot 80 kilo op kan zitten. En dan hinnikt ie ook nog!”

Juiste cadeautje

Nikita: “Cedille is een vrolijke, gezellige winkel; het gaat bij ons om de beleving, om de sfeer, om het gigantische assortiment en het goede advies. Het is zo leuk als je met precíés het goede cadeautje aankomt!” 

Het was mijn droom om een eigen speelgoedwinkel te hebben op een A-locatie. Het Gelderlandplein is een prachtig, luxe winkelcentrum waar je werkelijk álles kunt vinden. Je kunt hier prima parkeren, zelfs gratis voor een bepaalde tijdsduur. Voor de kinderen is het ijsbaantje bij de Coffee Company weer geopend. Dit is de perfecte locatie voor een speciaalzaak in speelgoed. Bij ons is het elke dag een beetje feest!”

 

Cedille Speelgoedwinkel
Gelderlandplein
Arent Janszoon Ernststraat 573
Amsterdam
T  020 616 2694

Geopend maandag 12.00 – 19.00 uur
dinsdag tot en met vrijdag 09.30 – 19.00 uur
zaterdag 09.30 – 18.00 uur
zondag 12.00 – 17.00 uur

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *