Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

SoHo House neergestreken in Amsterdam

soho house amsterdam

Het is zo ver. Het SoHo House, het beroemde internationale concept, is neergestreken in Amsterdam. In het monumentale Bungehuis in de Spuistraat is op de eerste, tweede en derde etage het SoHo House gevestigd. 

Er zijn 79 hotelkamers gevestigd die in eerste instantie alleen door leden te boeken zijn. Op aanvraag mogen niet-leden een gokje wagen. Overigens kunnen hotelgasten en leden tevens gebruikmaken van de vierde etage met fitnessfaciliteiten, een sauna en bioscoop. Op de vijfde etage is een lounge, bar en restaurant gevestigd. Tot slot is ook het dakterras met zwembad op de zesde verdieping toegankelijk.

De inrichting is antiek met het door Soho House-team op maat gemaakt meubilair, zo meldt Entree Magazine.

Ben je nu heel nieuwsgierig geworden, dan moet je dus wel eerst even lid worden. Een lidmaatschap begint bij €62,50 en loopt op naar €150 per maand. Maar ja, dan heb je ook wel wat!

Wereldwijd concept SoHo House

Wereldwijd telt Soho House inmiddels 21 locaties, met vestigingen in onder andere New York, Berlijn en Barcelona. Het exclusieve concept werd in 1995 opgericht door de Britse Nick Jones.

De smaak van oude gebouwen te pakken? Overweeg dan eens naar Qunis te gaan. Dit restaurant is gevestigd in een oud gemaal in Lijnden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *