Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Sogno Fashion: diverse stijlen en prijsklassen, maar ook gevarieerd

Sogno Fashion, de boetiek van Jennifer de Vries, is één van de pareltjes van winkelcentrum Vier Meren, het fraaie overdekte shoppingparadijs dat onderdeel is van Winkelstad Hoofddorp. Door haar spontane vlogs op Facebook komen vrouwen van heinde en verre naar Jennifers winkel.

Jennifer de Vries is een lieve, charmante vrouw met hart voor haar zaak én voor haar klanten. Iedereen voelt zich welkom bij Sogno, vaste klanten, maar ook nieuwe. Jennifer ziet álles, is heel behulpzaam, schenkt tussendoor nog even koffie in voor haar collega’s en klanten en heeft oprechte belangstelling voor iedereen. Je ziet de vrouwen die binnenkomen ontspannen.

Jennifers Marokkaanse ouders gaven haar belangrijke levenslessen mee: zorg dat je niet afhankelijk bent, wees eerlijk en werk hard. “Dat heb ik allemaal heel letterlijk genomen,” lacht ze, “ik werk 7 dagen in de week, we zijn elke zondag open. Als ik niet op inkoop ben, ben ik hier elke dag. Het filiaal in Nieuw-Vennep wordt gerund door Pien van Heusden. Hoe ik het volhoud? Door mijn leuke, lieve klanten! Sogno is Italiaans voor droom. Die is uitgekomen!”

Voor elke portemonnee

Het aanbod bij Sogno is heel gevarieerd, je vindt er diverse stijlen en prijsklassen. Casual en chic, sportief en feestelijk, het is er allemaal. “Mijn jongste klanten zijn rond de 25, mijn oudste klant is 86. De maten gaan van 34 tot en met maat 46. En ook al zien de etalages er supergelikt uit, drempelvrees is niet nodig, iedereen kan hier iets kopen. In het hogere segment hebben we Atos Lombardini, Moose Knuckles, 7 For All Mankind, Gustav en Herzen’s Angelegenheit, een prachtig Duits merk dat werkt met kasjmier, zijde en zuivere wol. Echt vrouwelijke klasse. Lager in prijs zijn de broeken van ParaMi en Rosner en Liu Jo is een leuk merk, waar we zelf gek op zijn.”

“Heel betaalbaar is SVNTY, erg goed gemaakt, met mooie details. Leuk zijn ook hun schoenen en laarsjes die helemaal op de collectie afgestemd zijn. Van HIP hebben we schoenen, sneakers en laarsjes en van DWRS superleuke sneakers en cowboylaarsjes van leer, van rond de honderd euro. Die maken je outfit helemaal af.”

Janice

Sinds vorig jaar werkt Sogno intensief samen met Janice, de Nederlandse ontwerper die bekend is van LINDA.tv. “Zijn kledinglijn is supervrouwelijk met een twist. Het is qua print en combinaties net even anders dan doorsnee. Hij komt met een totaalpakket van blazers, rokken en jurken, ceintuurs en gave sneakers. De voeringen komen terug in bloesjes of knoopjes, de details zijn fantastisch!”

Facebook en YouTube

Twee keer per week neemt Jennifer een vlog op voor Facebook. Haar trouwe collega Ruby Heijligers, die nooit in beeld wil komen, filmt het. Regelmatig is er een weggeefactie of een verloting. Het heeft Jennifer inmiddels ruim 2.100 volgers opgeleverd en ze wil snel doorstoten naar de 4.000. “De filmpjes zijn altijd live, ik houd niet van gekunsteld. Als er iets mis gaat, gaat het mis. Dat geeft niet, zo blijft het spontaan. Er komen soms dames van heel ver naar de zaak omdat ze iets hebben gezien waar ze hebberig van worden en ook omdat ze nieuwsgierig zijn hoe Ruby eruit ziet, haha! We zijn ook bezig met een YouTube-kanaal. Daar ga ik wat dieper in op styling en geef ik tips.”

Van jassen tot ondergoed

Sogno Fashion zorgt voor een compleet plaatje, van jassen en kleding tot schoenen, en van tassen en ceintuurs tot mooi ondergoed. Jennifer: “Ik ga meerdere keren per maand op inkoop in Nederland, Parijs en Italië. Komende winter zorg ik ervoor dat we altijd leuke jurken voorradig hebben van maar € 69,95. Het advies dat je daarbij krijgt blijft natuurlijk hetzelfde: heel persoonlijk en heel eerlijk. Met echte aandacht en een deskundig advies kan iedere vrouw, ongeacht haar maat of budget, er goed uitzien. Dat zien wij hier iedere dag!”

 

Sogno Fashion
Winkelcentrum Vier Meren
Marktlaan 154
Hoofddorp
T 023 555 4900

 

Venneperhof 43
2151 AW Nieuw-Vennep

 

W www.sogno-fashion.nl 

 

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *