Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Lingerie van Rosa Underwear laat een vrouw stralen

Geef een vrouw de perfect passende bh – die op de millimeter goed zit – en ze kan de hele wereld aan. De lade met lingerie is de basis van haar garderobe. Een schatkist die niet onderschat mag worden. Zorgvuldig samengesteld, met de assistentie van een vakvrouw als Sabine Zimmer. De eigenares van Rosa Underwear in Nieuwkoop. 

Rosa Underwear is dé lingerie- en badmodespeciaalzaak met de grootste collectie van het Groene Hart van Holland. De winkel hangt vol met lingeriemerken zoals, PrimaDonna, Marie Jo, Anita, Lisca, Aubade en Empriente… “Maar je kunt nog zulke sensuele setjes in je etalage hangen. Wat er achterin mijn winkel gebeurt, bij de paskamers, vind ik nog veel belangrijker”, vertelt Sabine. “Dit vak draait om fine-tuning: alles moet kloppen.” 

Sabine: “Vrouwen denken al snel: ‘Deze bh zit prima, toch?’ Maar vaak zie ik dat het nét een millimetertje beter kan. En dan zoek ik dus meteen verder. Zit een T-shirt niet perfect? Geen probleem. Maar zit ondergoed niet perfect? Dan is het een drama. Als consument is het vrijwel onmogelijk om te navigeren in het gigantische lingerie-aanbod. Balconette bh’s, beugelbh’s, hartvormige bh’s, bralettes… Als je vier bh’s met maat 75-B uit het rek zou pakken, zul je zien dat ze allemaal anders vallen.”  

‘Die van mij zijn toch niet pront!’

“Weet je wat ik vaak hoor?”, zegt Sabine: ‘Mijn borsten zijn toch niet rond en pront, dus die hangen nu eenmaal een beetje in een strak shirtje.’ Nee hoor. De dame in kwestie heeft gewoon betere lingerie nodig. Ik zeg altijd: advies moet niet alleen maar professioneel zijn, maar ook pro-fashion-eel. Lingerie heeft niet alleen een praktische functie, het is ook mode!” 

Om te bewijzen wat ondergoed kan betekenen voor het silhouet, laat Sabine regelmatig een model langskomen op presentatieavonden. Die trekt eerst een paar ‘foute’ bh’s aan en daarna een paar ‘goede’. “Niet alleen zien klanten dat de kleding veel beter aansluit bij de juiste pasvorm. Het model begint bovendien te glimlachen bij het juiste setje. Lingerie is dus niet alleen essentieel om een outfit mooi te laten uitkomen. Het is een geheim wapen om een vrouw te laten stralen!”   

 

 

Rosa Underwear
Reghthuysplein 14
Nieuwkoop

T 0172 572 493

W www.rosa-underwear.nl

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *