Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Jan Verschoor vertelt over zijn werk en zijn carrière

De Amstelveense kunstenaar Jan Verschoor, die vooral bekend werd als de man achter Museum Jan van der Togt (nu Museum JAN) vertelt vrijdag 24 september in het Amstelveense raadhuis over zijn werk en carrière.

De Amstelveense wethouder Herbert Raat (kunst en cultuur) is er trots op dat Jan Verschoor Amstelveen als bakermat voor zijn kunst heeft gekozen. En dat hij deel uitmaakt van de commissie die de gemeente adviseert bij de aankoop en plaatsing van beeldende kunst in de openbare ruimte.

Verschoor  woont en werkt in het Museumhuis naast Museum JAN, een museum waarvan hij aan de wieg heeft gestaan en 25 jaar directeur is geweest. Het Museumhuis stelt hij in de weekenden open voor publiek dat in een huiselijke en intieme ambiance kan genieten van zijn omvangrijke oeuvre.

Vrijdag 24 september 2021 geeft hij om 15 uur een presentatie over zijn kunst en carrière in de huiskamer van het raadhuis. Aansluitend kunnen de aanwezigen rondom de raadszaal foto’s bekijken van de expositie met sculpturen en objecten die hij in 2015 hield in Landgoed Kasteel Keukenhof.

Wie de presentatie wil bijwonen, kan zich hier aanmelden.

 

Op de foto van links naar rechts: Jan Verschoor, burgemeester Tjapko Poppens, wethouder Herbert Raat en beleidsadviseur Fleur Albers

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *