Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Plan voor appartementengebouw in Stadshart Amstelveen

Nu is het nog een leegstaand kantoorpand aan de Prinstererlaan 114 in Amstelveen, maar eigenaar Forum Capital wil het gebouw slopen om er appartementen te bouwen.

Het  gaat om een gebouw van negen verdiepingen van circa 32 meter, met daaronder een parkeergarage in twee lagen. In het gebouw komen circa 290 appartementen, die de vorm van een carré krijgen, rondom een gezamenlijke binnentuin. De entree van de parkeergarage komt aan de Burgemeester Haspelslaan en de groene zone langs de singel blijft behouden.

Voordat het college van burgemeester & wethouders de plannen aan de gemeenteraad voorlegt, kunnen omwonenden en andere belangstellenden er op reageren. De ontwerpplannen zijn tot en met 25 april in te zien bij de balie Bouwen in het Amstelveense raadhuis, of online te bekijken.

Woensdag 11 april 2018 is er van 19 tot 21 uur een inloopavond in het kantoorpand aan de Groen van Prinstererlaan. Zowel medewerkers van de gemeente als medewerkers van Forum Capital zijn dan aanwezig om vragen te beantwoorden.

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *