Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Parks weet wel wat je goed staat

Een zaak van vertrouwen. Zo zou je 20 jaar boetiek Parks kunnen samenvatten. De klanten hebben een rotsvast vertrouwen in het eerlijke advies en de goede smaak van het team van Parks. Dat ze zich altijd welkom weten, is een zeer prettige bijkomstigheid.

Het is een mooie club bij elkaar, de ‘meisjes’ van Parks. Vier generaties zijn erin vertegenwoordigd: naast de twee eigenaressen Gabriëlla Bartels-Noordstar (35) en Marion van Wagenberg (54), draait trouwe medewerkster Linda Nonnekens (48) al 15 jaar mee. Wies van Wagenberg (19), de dochter van Marion, is het gezicht van de jonge garde.

Meer stylist dan verkoopster

In 2014 raakte Wies besmet met het Parksvirus. Met haar diploma op zak, maar zonder duidelijk plan, besloot ze in de boetiek bij te springen. Al gauw kwam haar aangeboren talent voor mode bovendrijven. Wies: “Door veel mee te kijken en te denken, heb ik me snel ontwikkeld. Ik zie wat iemand flatteert en kan goed combineren, net als iedereen hier. Bij de vaste klanten moest ik me even bewijzen, want ik was nog heel jong, maar inmiddels heb ik het vertrouwen.”

Lees verder in de nieuwe uitgave

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *