Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Woninginrichting van Parket Plaza: voor als je huis je lief is

Parket Plaza is een complete woninginrichtingszaak, waar je voor veel meer terecht kunt dan alleen maar vloeren. De winkel is aangesloten bij de organisatie Woninginrichting-Aanhuis, bekend van het tv-programma Weer verliefd op je huis, waarin stylisten van vtwonen make-overs van woningen verzorgen. Voor alles wat je in dit programma ziet, kun je bij Parket Plaza terecht.

Twee jaar geleden kregen Mirjam en Piet in Badhoevedorp de kans om het huis van de buren erbij te kopen. “Een ideale oplossing voor ons gezin: niet verhuizen en toch héél veel ruimte extra! Maar wel een gigantische ingreep natuurlijk. Ik had in UIT Magazine gelezen dat Parket Plaza goede oplossingen heeft om houten vloeren te combineren met vloerverwarming als hoofdverwarming. We wilden namelijk wel weer mooi parket, maar niet meer die lelijke radiatoren en leidingen. Zo kwamen we bij Jacco en Karin Broere in Mijdrecht terecht.”

Na gedegen advies kozen Mirjam en haar man voor een gerookt eiken parketvloer met planken van 28 centimeter breed, vast verlijmd op de vloerverwarming. “Het is prachtig strak geworden en de  vloerverwarming is heel comfortabel. Omdat alles zo prettig was verlopen met de vloer, vroeg ik Karin om langs te komen voor de raambekleding. Ze kwam met tassen vol stalen aanzetten!”

Wave gordijnen

Karin: “Het was goed van Mirjam dat ze eerst de basis had gelegd met de vloeren, de wanden en de keuken, en pas daarna naar de aankleding ging kijken. Om goed te kunnen adviseren ga ik het liefst kijken bij de klant thuis. Hoe valt het licht naar binnen, wat past qua kleur en sfeer, is er inkijk en wat is praktisch? Ik stel vragen en samen kom je dan tot de beste keuzes. Aan de tuinkant hangen nu prachtige wave gordijnen in een licht taupekleur met een subtiele glans, de zitkamer met haard heeft vouwgordijnen en in de tv-kamer hangen duettes.”

Mirjam: “Voor boven dacht ik eerst aan iets simpels van de Hema ofzo, maar achteraf ben ik blij dat ik Karin weer ingeschakeld heb! Ze was toch al kind aan huis en ze denkt goed mee. Het is ideaal om één contactpersoon te hebben voor alles. Alle kamers boven zijn nu voorzien van verduistering en witte jaloezieën. Het is hartstikke mooi geworden en professioneel gemonteerd door Karin zelf. Veel beter dan zelf hannesen! De schoonloopmat en het laminaat boven komen ook bij Parket Plaza vandaan. Het volgende op het lijstje zijn horren en zonwering en ik zit te denken aan mooi behang. Ik weet al bij wie ik me meld!”

Strakke wanden

Karin: “Het opmeten en monteren van raambekleding doe ik altijd zelf. Ik ken de situatie, dus ik kom nooit voor verrassingen te staan. We laten het supernetjes achter, alles wordt opgeruimd en gestofzuigd. Precies zoals ik het zelf thuis ook zou willen. We werken met een vertrouwde club vakbekwame ZZP’ers, maar Jacco en ik blijven voor de klant altijd het aanspreekpunt.”

“Jacco en ik bezoeken veel beurzen, want we willen altijd het nieuwste van het nieuwste kunnen aanbieden. Renovlies bijvoorbeeld, een modern glasvezelbehang dat prachtig strakke wanden oplevert, zonder het risico op scheurvorming. Het is sterker, goedkoper en sneller te realiseren dan stucwerk, maar het is er bijna niet van te onderscheiden.”

Vloerverwarming

“Vrij nieuw is vloerverwarming met een opbouwsysteem van maar 11 millimeter. Dat hoeft niet ingefreesd te worden en kan ook onder bestaande vloeren. Er wordt vaak gedacht dat vloerwarming alleen kan in combinatie met pvc, Novilon, marmoleum of een gietvloer. Vloeren die we allemaal kunnen leveren. Maar vloerverwarming kan ook bij een houten vloer! Neem ons eigen parketmerk Antico Legno, dat heeft een reductiewaarde van maar 0,058 m2 K/W. Dat maakt alle bijverwarming overbodig!”

 

Parket Plaza
Constructieweg 96c
Mijdrecht
T 0297 25 42 25
W www.parketplaza.nl


Geopend woe. t/m zat. 10.00 – 17.00 uur
Afspraken op maandag en dinsdag,
afspraken eventueel ook ‘s avonds

 

 

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *