Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Woninginrichter-Aanhuis Parket Plaza verzorgt het complete plaatje

Nadat Jacco en Karin Broere het stokje van Parket Plaza in Mijdrecht deels overdroegen aan Jacco’s broer Chris en zijn team, is het onverminderd druk bij de woninginrichter. Daarin speelt corona een rol, maar ook de nieuwe afdeling Smart Home.

Chris Broere en zijn team pakken de zaken met hetzelfde enthousiasme aan als Parket Plaza-oprichters Jacco en Karin Broere. Hun ‘kind’ is dus in goede handen. “De volledige naam van de zaak is trouwens Woninginrichter-Aanhuis Parket Plaza,” zegt Chris. “Dat is een hele mond vol inderdaad, maar we dóén dan ook veel! We zijn aangesloten bij Woninginrichting-Aanhuis dat je kent van het tv-programma vtwonen – Weer verliefd op je huis. De naam Parket Plaza komt uit de tijd dat we begonnen met houten vloeren, 21 jaar geleden.”

“Inmiddels weet iedereen wel dat we méér doen dan vloeren, dat we een complete woninginrichter zijn. Naast vloeren kun je bij ons terecht voor maatwerkkasten, gordijnen, raamdecoratie, horren en voor alle soorten wandafwerking zoals stucwerk en glasvezelbehang. Door corona zijn mensen veel meer thuis en met hun huis bezig, we hebben nog nooit zo’n drukke zomer gehad!”

Vloerverwarming

“We doen aardig wat grote opdrachten en verbouwingen, maar ook iets kleins doen we graag. Voor een nieuwe keukenvloer kun je ons net zo goed inschakelen. Onze ervaring is dat mensen later vaak bij ons terugkomen voor een grote klus, omdat de samenwerking goed is bevallen.”

“Wat ook veel gebeurt: we komen voor een rolgordijn, raken aan de praat en vervolgens mogen we het hele huis doen. Al pratende kunnen we heel wat misvattingen wegnemen. Dat een zwevende houten, pvc- of laminaatvloer niet samengaat met vloerverwarming bijvoorbeeld. Dat kan wel degelijk, als je maar de juiste warmteweerstand hebt. Harde vloeren met vloerverwarming, daarin zijn wij gespecialiseerd.”

Concurrerende prijzen

“Wat ook niet iedereen weet: bij ons kun je een vloer kopen en ‘m dan zelf leggen. Als je ervoor kiest het zelf te doen, krijg je een gedegen advies hoe je dat het beste aanpakt: welke ondervloer is geschikt, is de vochthuishouding op orde, enzovoorts. Nog een misvatting: er wordt wel eens gedacht dat dit een dure zaak is, maar dat is onzin. Onze prijzen zijn concurrerend met de bouwmarkten. Dat geldt alleen voor echte kwaliteitsproducten, een laminaatvloer van 5 euro per vierkante meter zul je hier niet aantreffen.”

Veilig shoppen

Marlene Bos, verkoopadviseur en styliste, toont trots de nieuwe uitbreiding van de zaak: “Normaal gesproken buitelden we op de zaterdagen al over elkaar heen op de pvc-vloerenafdeling, maar met corona erbij werd dat onprettig. Toen hebben we het pand hiernaast erbij gekocht, zodat we nog meer ruimte en lucht hebben. Onze showroom beslaat nu 500 vierkante meter, dat zie je er buiten niet aan af. Je kunt hier veilig shoppen. Maar wil je de winkel helemaal voor je alleen, dan kan dat ook: op maandag, dinsdag en in de avonduren kun je een privé-afspraak maken.”

“Door corona zijn we steeds meer thuiswerkplekken aan het creëren. Je kunt ergens een bureautje tussen proppen, maar je kunt ook onze styliste laten meedenken over een echte fijne en praktische werkplek met een op maat gemaakt bureau en maatwerkkasten. Een plek waar je jaren plezier van hebt. Want dat thuiswerken, dat is géén tijdelijk verhaal.”

Smart Home

“Dit jaar is de verkoop van elektrische zonwering enorm toegenomen. In reactie daarop hebben we een hele nieuwe afdeling Smart Home geopend. Hier kun je zelf ervaren hoe het is om je verlichting, gordijnen, raamdecoratie, audio, televisie en vloerverwarming te bedienen met je spraak of je smartphone. Bij ons kun je kiezen uit diverse pakketten en abonnementen en onze installateur, de smart guy, komt je dan thuis adviseren en alles smart maken. Hij stelt alle scenes voor je in. Wil je het veranderen of uitbreiden, dan bel je ons en komt hij het aanpassen.”

“Stel je voor, je komt ’s ochtends uit bed, je zegt ‘goedemorgen, Siri’ en je gordijnen gaan open, de jaloezieën gaan in de badjasstand, er gaat licht en een muziekje aan, net wat je wilt. Het klinkt een tikje decadent, maar ik denk dat we dit over een paar jaar heel normaal vinden. Twintig jaar geleden had je ook niet kunnen denken dat je kinderen met een smartphone zouden rondlopen. Let maar op, ‘slim wonen’ is de toekomst!”

 

 

Parket Plaza

Constructieweg 96c

MIJDRECHT

T 0297 25 42 25

W www.parketplaza.nl

Geopend woe. t/m zat. 10.00 – 17.00 uur

Afspraken op maandag en dinsdag, 

en eventueel ‘s avonds

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *