Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Parket Plaza is dé interieurspecialist van De Ronde Venen

Parket Plaza in Mijdrecht bestaat 20 jaar. Wat begon als een parketwinkel, groeide uit tot een complete woninginrichtingszaak. Parket Plaza is aangesloten bij Woninginrichting-AanHuis, dat je kent van de televisie: alles wat je ziet in het vtwonen-programma ‘Weer verliefd op je huis’ is hier verkrijgbaar.

Jacco en Karin Broere zijn samen met Jacco’s broer Chris druk plannen aan het smeden om het 20-jarig bestaan van Parket Plaza te vieren. “We willen veel reuring, we gaan allerlei evenementen organiseren zoals een shutterdag, een kastendag en een zonweringdag,” vertelt Jacco, de oprichter van Parket Plaza. “Er zullen leveranciers aanwezig zijn om demonstraties te geven, alle vragen te beantwoorden en natuurlijk zijn er jubileumaanbiedingen. Mensen moeten onze social media goed in de gaten houden!”

Nadat Jacco 10 jaar bij Woodpecker had gewerkt en daar alle facetten van het vloerenvak had leren kennen en bovendien – zoals hij zelf zegt – besmet was geraakt met het parketvirus, opende hij in februari 1999 zijn eigen parketzaak in Mijdrecht. “Het was vanaf dag één knallen, er was duidelijk behoefte aan een speciaalzaak,” vertelt Jacco.  Ook Chris herinnert het zich: “Ik hielp als jonge jongen mee, de zaterdagen vlogen om. Het was zó druk, er stonden soms wel 30 tot 40 stellen in de winkel die een vloer wilden!” In 2001 kwam Chris officieel bij de zaak en ook Karin, Jacco’s vrouw uit Beieren, trad toe tot het team.

Complete woninginrichting

“In die 20 jaar is er veel veranderd,” vertelt Karin. “Wij zijn altijd in ontwikkeling en op zoek naar innovaties. Na het stormachtige begin en de goede jaren erna, volgde de recessie. Omdat wij inmiddels heel veelzijdig waren geworden, zijn we daar goed doorheen gerold. We zijn geëvolueerd van vloerenzaak naar complete woninginrichter. Ik durf wel te zeggen dat wij dé interieurspecialist van De Ronde Venen zijn.”

Volledig ontzorgd

Jacco: “Je kunt bij ons terecht voor houten vloeren, gordijnen, behang, binnen- en buitenzonwering, traprenovatie, pvc-vloeren, deuren en maatwerkkasten, tot interieurstyling aan toe. Kortom, alles wat je op tv bij “Weer verliefd op je huis” voorbij ziet komen. Steeds meer klanten geven ons zelfs een complete opdracht. Niet alleen voor vloeren, behang en raambekleding, maar ook voor het stucwerk en het schilderwerk. Wij regelen dan álles, dat doen wij als service. Omdat wij door onze ervaring heel efficiënt kunnen plannen, kan dat weken tijd schelen. De klant geeft ons de sleutel, hij heeft één aanspreekpunt en is volledig ontzorgd.”

Houten vloeren

“Hoewel we dus breed georiënteerd zijn, is Parket Plaza in deze omgeving nog steeds de enige èchte specialist op het gebied van houten vloeren,” vult Chris aan. “We werken de vloeren zelf af. De klant kiest de houtsoort, de kleur, de breedte en de dikte van de planken en kan vervolgens aangeven hoe de afwerking wordt: geborsteld, met handgemaakte vellingkanten, met een verouderde look, in de olie, beits, lak of was, noem maar op.”

Vloerverwarming

Jacco: “Wij waren de eersten die op een goede manier vloerverwarming met houten vloeren konden combineren. Daar zijn we uniek in. Ons eigen merk Multiflor heeft de laagste reductiewaarde van alle vloeren die in Nederland leverbaar zijn. Waar 0,01 kw/m2 gebruikelijk is, heeft Multiflor een reductiewaarde van 0,0586 kw/m2. Dat betekent een snellere opwarming en veel minder energie- en warmteverlies.”

“En we hebben een geweldig nieuw product: een klassieke visgraat houten vloer in groot patroon van 14 bij 70, die voldoet aan de laatste richtlijnen voor CO2-neutrale bouw. De vloer werkt met de huidige cv-techniek, maar met een kleine aanpassing is hij ook geschikt voor warmtepomptechnologie. Een prachtige en toekomstbestendige vloer, waar we veel van verwachten!”

 

Parket Plaza
Constructieweg 96c
Mijdrecht
T 0297 25 42 25

F Woninginrichting-Aanhuis.nl Mijdrecht

W www.parketplaza.nl

Geopend wo. t/m za., 10.00 – 17.00 uur
Afspraken op maandag en dinsdag en
eventueel ook ‘s avonds

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *