P.S. Looove: een verrassende winkel vol leuke hebbedingen

Hoe verras je een jarige? Wat neem je mee naar een etentje? Nog lastiger: wat vraag je zelf voor je verjaardag? Zet één stap over de drempel bij P.S. Looove, gelegen aan de vernieuwde haven van Uithoorn, en je weet het. Sterker nog, je kunt waarschijnlijk niet eens meer kiezen! P.S. Looove is een verrassende winkel vol leuke hebbedingen en bruikbare cadeaus.

We looove Christmas! Onder dit motto opende Judith Verlaan twee jaar geleden haar pop-up store aan het Marktplein in Uithoorn. Ze ontwierp badkamers, maar Judith wilde, zoals ze zelf zegt, dingen verkopen waar een strik omheen kan. “De kade werd met de komst van Sjiek aan de Amstel en IJssalon Esplanade steeds leuker. Dat gaf mij de inspiratie om de pop-up store te openen. Een tijdelijk zaakje met een mobiele achterwand. Die wand is inmiddels al drie keer naar achteren verschoven en tijdelijk is de winkel ook niet meer! P.S. Looove weerspiegelt wat ik zelf leuk vind: het vakantiegevoel dat je hier krijgt aan de kade met de promenade, de boten en de terrassen, en dan lekker op je gemak funshoppen in een winkel met mooie lifestyle- en foodproducten.”

Sal de Ibiza

Judith is een kei in het creëren van een lekker sfeertje. Om te laten zien hoe mooi de baksels zijn die uit de Nordic Ware bakvormen komen, heeft ze in de winkel een oven laten inbouwen. Hier komen ook regelmatig dampend warme stokbroden uit, voor bij de Sal de Ibiza proeftafel.

“Acht jaar geleden kocht ik op vakantie een turquoise Sal de Ibiza potje met culinair zeezout. Nou ja, eigenlijk kocht ik er gelijk tien, om cadeau te kunnen geven, zó mooi vond ik de pot met de gouden zon en het porseleinen lepeltje. En ik bedacht: ooit ga ik hier iets mee doen! Sal de Ibiza heeft een assortiment op onbewerkt zeezout gebaseerde producten, zoals zoutmolens, zoutstrooiers met bloemen en kruiden – heerlijk op een stokbroodje met olijfolie – dienbladen, chips en chocolade met pure Fleur de Sel. Ik maak er vaak cadeaupakketten mee, zomers ingepakt met schelpen en mooi lint. Wij hebben alles op voorraad en ik ben regiodealer van het merk. In maart stonden wij met een Sal de Ibiza stand op de Ibiza Xperience in de Heineken Music Hall. Een groot succes, volgend jaar gaan we weer.”

Cadeauwaardig

Overal waar je kijkt in de winkel staan hebberigmakende zaken: keramische ovenschalen in mooie kleuren van Appolia uit Bretagne, XALA designgieters waar 12 liter water in kan, prachtige oorbellen van Just Marie, tuinlampjes op batterijen, sfeerlichtjes, hamamdoeken, vazen, schalen, inspirerende kookboeken, rieten tassen van By Bazz, luxe espadrilles, alpacawollen sjaals van Buffandy, stijlvolle kaarsen van Brandewyn, Campos de Ibiza parfums, zeepjes, gezellige borrelplanken tot wel een meter breed, wijnkoelers en karaffen van het Finse Magisso waar je met krijt je persoonlijke boodschap op kwijt kunt, en nog veel meer.

P.S. Loofde

Marktplein 5
1421 AC Uithoorn
M: 06 34724499
W: www.pslooove.nl

Geopend dinsdag t/m zaterdag 10.00 – 17.30 uur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *