Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Winkels passen openingstijden aan

Het kan niet anders dan dat de situatie rond het coronavirus gevolgen heeft voor heel veel winkels. Hoe passen ondernemers zich aan? We zetten een paar veranderingen op een rijtje.

Modezaak So True In Mijdrecht gaat de openingstijden aanpassen. De winkel is op maandag gesloten, van dinsdag tot en met zaterdag geopend van 11.30-16.30 uur. Op Facebookpagina sotruefashion blijf je aan de hand van FashionFlitsen wel op de hoogte van So True!

Voor-gedragen, de winkel met tweedekanskleding in Uithoorn, goes online. Op Instagram en Facebook plaatst het regelmatig leuke items en mooie looks, met maat en prijs, die als extra service naar je huisadres worden gestuurd (PostNL tarief). In de regio is bezorging gratis! Zie je een item dat je graag in jouw kast wil hangen? Neem dan contact op (0297-444012/06-53276963) of stuur een dm via Insta of Facebook. Betaling kan op dit moment via een Tikkie of bankoverschrijving. De winkel is uitsluitend geopend voor private shopping, dus een-op-een, van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.

Kraan Mode in Aalsmeer is geopend, maar er is geen momenteel geen koopavond. Kraan post regelmatig leuke items en setjes op social media, die je in een straal van 15 kilometer gratis thuis kunt laten bezorgen. Je kunt betalen met pin, een Tikkie of een bankoverschrijving.

Voor Bakker Out in Ouderkerk geldt dat de winkel open is, maar dat er wel aangepaste maatregelen zijn getroffen. Je leest er alles over op: www.bakkerout.nl/nieuws/de-winkel-is-open/. Daarnaast kun je natuurlijk gebruik maken van de webshop. Bakker Out bezorgt in Ouderkerk aan de Amstel gratis en in omliggende gemeenten tegen een verlaagd tarief.

Ceessie’s, de winkel voor tweedehands dameskleding in Badhoevedorp, heeft inmiddels wel de deuren gesloten als gevolg van de situatie rond het coronavirus. Hetzelfde geldt voor Otentic Perfumes in Stadshart Amstelveen, maar online ( www.otenticperfumes.com) kun je natuurlijk nog steeds een heerlijk geurtje aanschaffen.

Robbe Manto, de modezaak in Maarssen van Limburger Rob Schepers, blijft gewoon open en verandert juist niets aan de openingstijden. “Ik zal er persoonlijk zorg voor dragen, dat er voldoende afstand blijft. De winkel is daar door zijn ruime opzet geschikt voor,” zegt Schepers.\

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *