Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Amstelveense kok geeft online kooklessen

Martijn Postma, chef-kok van de Amstelveense kookstudio Boerin en de Kok, is overgegaan tot het geven van online kooklessen.

Ineens moest hij als gevolg van de coronamaatregelen tot eind mei zijn agenda met kookworkshops schoonvegen. Dat bracht hem op het idee online kooklessen te gaan geven. Een naam was snel bedacht: Cuisuine Quarantaine. En de Volkskrant schreef er al vrij snel een alleraardigst artikel over.

Vanuit zijn boerderij zal hij regelmatig zijn kookkennis en ervaring delen met een recept dat je live mee kunt koken via Zoom. En vervolgens natuurlijk op kunt peuzelen.
Smaakvol, gezond en duurzaam, koken, daar gaat het Boerin en de Kok om.

Zaterdag 4 april gaat Postma tussen 18.00 en 18.45 uur vertellen hoe je zelf burgers van kikkererwten kunt maken. Na afloop mag je zelf bepalen wat de kookles je waard ie geweest. Wie mee wil doen kan zich via de website inschrijven en krijgt dan een zoom-link gemaild. Op de website kun je ook lezen welke ingrediënten je in huis mag halen.

Voor de kinderen zijn er ook kooklessen. Vrijdag 3 april worden er bijvoorbeeld hazelnootkoekjes gemaakt. Ook hiervoor geldt weer dat je je op de website kunt inschrijven. Hoe Zoom werkt ook op de website uitgelegd.

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *