Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Ondernemers zijn vindingrijk om klant ter wille te zijn

Je moet als ondernemer in een tijd als deze vindingrijk zijn om je klanten ter wille te zijn. Door tal van corona-maatregelen te nemen bijvoorbeeld, zoals Van der Zwaard Optiek heeft gedaan, of door maaltijden thuis te gaan bezorgen, zoals DAY Foodbar, Peter Lute en Bolenius doen.

Van der Zwaard Optiek in Mijdrecht is gewoon open en heeft allerlei slimme corona-maatregelen genomen: bij de deur kun je je handen desinfecteren, er staan afstandsstrepen op de vloer, bepaalde oogmeetapparatuur wordt bestuurd met afstandsbediening en Zeilmakerij Aalsmeer maakte speciale transparante beschermingswandjes. Je kunt er dus met een gerust hart naartoe.

Alle nieuwe collecties zonnebrillen zijn binnen en dat komt goed uit, want als je tot en met 9 mei een zonnebril van minimaal 100 euro koopt, kun je bij Duo Plant Mijdrecht gratis een mooie bos bloemen ophalen!

Als je restaurant dicht moet blijven, wil je iets verzinnen om er toch voor je gasten te kunnen zijn. Zo bedacht Peter Lute een drive-in & bezorgservice op vrijdag, zaterdag en zondag en die deze week van start is gegaan.

DAY Foodbar pakt uit met pasta parmesan met truffelroomsaus en verkoopt bovendien een sangria pakket van anderhalf liter!

Sterrenrestaurant Bolenius op de Zuidas haakt in op het aspergeseizoen en op vrijdag, zaterdag en zondag kun je een tweegangenmenu afhalen, aan te vullen met wijn en dessert.

Restaurant Bord’Eau(*) van hotel De L’Europe laat je genieten van een menu van 7 gerechten, die je zowel los van als in combinatie met elkaar kan eten. Het is af te halen bij de entree van Freddy’s bar.

Alle informatie vind je op de website van de genoemde restaurants.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *