Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Een moment voor jezelf in schoonheidssalon Moments

De naam Moments draagt de karakteristieke signatuur van de hair en beautysalon op meerdere manieren uit. Bovenal staat deze voor een ultiem relaxmoment voor jezelf om helemaal tot rust te komen en je haar, gezicht en lichaam subliem te laten verzorgen.

In de aangename, luxe setting van de verschillende vertrekken legt Tess uit waar Moments voor staat. “Het prettige aan ons concept is dat je voor alles op één adres terecht kunt. Dat is een rustgevend idee an sich. In onze schoonheidssalon geven we behandelingen voor je gezicht, lichaam, handen en voeten. Ter ontspanning of huidverbetering of om vervelende huidproblemen goed aan te pakken. Mijn visie kenmerkt zich door de manuele manier waarop ik mij op huidverbetering richt. Ik werk veel met massagetechnieken, zoals bindweefselmassage en rimpelreductietherapie. Daarmee boeken we erg mooie resultaten. Je voelt het ook echt. Al tijdens de behandeling en zeker de volgende dag merk je dat de huid op een natuurlijke manier wordt gelift. Botox en fillers laten wij volledig links liggen en dat maakt onze salon uniek.”

Traditionele föhntechniek

Als je wilt, kun je daarna naar de kapsalon voor een stijlvolle look. Sinds Moments haar deuren opende, staan de kapsters bekend om het goede advies en verfijnde technieken waarmee zij voor iedereen een sublieme coupe creëren. Van trendy tot stijlvol of van extravagant tot klassiek. “We staan tevens bekend om de mooie, traditionele föhntechniek die je tegenwoordig niet vaak meer ziet. Ook qua uitgebreide kleurdiagnoses hebben we een naam hoog te houden.”

Beauty Award 2017

Hoewel Tess zichzelf een vrouw met een geslaagde missie mag noemen, staan de zintuigen van de jonge en ambitieuze onderneemster voortdurend op scherp voor nieuwe ontwikkelingen. Zij gaf hieraan bijvoorbeeld uiting door deel te nemen aan de Beauty Award 2017. “Ik eindigde bij de laatste zes deelnemers als schoonheidsspecialist van het jaar. Naast het overnemen van de dagelijkse leiding bij Moments, werden mijn doorzettingsvermogen en harde werken hiermee op een mooie manier beloond.”

Liefde voor het vak

Ook gaf het Tess volop heldere inzichten om nog verder te kunnen groeien. “Het is mijn droom om de salon uit te breiden naar een instituut voor huidverbetering met meerdere personeelsleden in dienst. Maar ik wil zelf altijd behandelingen blijven geven, waarbij ik op een manuele manier te werk ga en zorgvuldig de tijd neem om voor iedere klant tot het beste resultaat te komen. Daarnaast lijkt het mij fantastisch om mijn filosofie en liefde voor het vak over te brengen op nieuwe talenten in de beauty business. Ook jonge kapsters die de fijne kneepjes tot in de puntjes willen leren, zijn bij ons van harte welkom!”

 

HAIR & BEAUTYSALON MOMENTS
Noorddammerlaan 114
Amstelveen

T 020 – 453 36 35
W hair-beauty-moments.nl

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *