Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Modehuis Blok kleedt àlle bruiloftsgasten

De lente hangt in de lucht en daarmee breekt ook het seizoen van de bruiloften aan. Een belangrijke, spannende dag voor de hele familie. Ook als moeder van de bruid wil je er die dag op je best uitzien. Bij Modehuis Blok in Uithoorn en op het Gelderlandplein vind je met meer dan 150 merken onder één dak en een uitgebreide partyafdeling altijd de outfit waar je je goed in voelt.

Natuurlijk is Modehuis Blok niet alleen bedoeld voor de moeder van de bruid. De ongekend grote keuze voor zowel dames als heren en de gevarieerde prijsstelling maakt Blok een winkel waar iedereen iets van zijn gading kan vinden. Maar het voorjaar is bij uitstek het seizoen van de huwelijken en daar is uiteraard op ingekocht. Marie-Sophie van Geldorp (29) is als inkoopster onder andere verantwoordelijk voor de feestcollectie.

“Er komen ieder jaar veel bruidsmoeders bij ons winkelen”, zegt Marie-Sophie. “Wat ze gemeen hebben is dat het voor hen allemaal een bijzondere dag is, waarop ze in elk geval géén stress over hun outfit willen hebben. Die moet perfect zijn en daar moeten ze zich goed in voelen! Dan is het heel prettig als iemand samen met jou, één op één en in alle rust met je meedenkt, kleding aandraagt en eerlijk adviseert. We hebben diverse mooie merken voor feestelijke gelegenheden, denk aan Joseph Ribkoff en Frank Lyman uit Canada en aan Vera Mont. Verder heeft binnen de partyafdeling MOQ een mooie, uitgebalanceerde collectie; een Nederlands merk waarmee je veel verschillende combinaties kunt maken.”

Addy van den Krommenacker

Marie-Sophie: “We zijn heel trots dat we de prêt-à-porter collectie van Addy van den Krommenacker aan onze collectie hebben kunnen toevoegen. Dit is echt een aanwinst voor vrouwen die kiezen voor luxe, voor een beetje glamour. Addy van den Krommenacker´s haute couture is geliefd bij het koningshuis en zie je regelmatig voorbij komen op de rode loper. Die luxe zien we terug in de collectie. Hij werkt met prachtige stoffen, veel chiffons, veel mooie lichte stoffen en bloemenprints. Er zijn schitterende combinaties van jurkjes en jasjes te maken.”

Het ideale van een grote winkel als Blok – met 1.500 vierkante meter in Uithoorn en 1.000 vierkante meter op het Gelderlandplein kunnen we rustig spreken van groot – met zowel een dames- als een herenafdeling, is dat je gezamenlijk kunt winkelen. Je ontmoet elkaar zo nu en dan bij de leestafel voor een ontspannen koffiepauze en je kunt de kleding voor de bruiloft mooi op elkaar afstemmen. Thomas Schoevaars, inkoper van de herenafdeling: “Voor heren hebben we een uitgebreide lijn maatwerk in huis, zodat je een pak helemaal naar jouw wensen kunt kiezen. We kleden zelfs de bruidegom aan!”

Marie-Sophie: “Vergeet ook niet dat we heel toffe dingen hebben voor het zusje van de bruid! Voor haar is er het hippe merk Ted Baker met de opvallende, kleurrijke prints. Of de mooie effen zijden jurkjes van Dante6 en de draagbare jurkjes van Ana Alcazar.”

Heropening Buitenveldert

Mocht je nou niet all the way willen gaan met echte feestkleding, dan zijn er buiten de partyafdeling volop mogelijkheden om een geschikte outfit te vinden. Bijvoorbeeld van een merk als Marc Cain, dat bij Blok ruim vertegenwoordigd is. Om de outfit compleet te maken zijn er accessoires als kettingen en tasjes verkrijgbaar.

Marie-Sophie: “Onze winkel in Buitenveldert wordt momenteel verbouwd en is medio maart weer helemaal up-to-date. Dan zijn we ook op het Gelderlandplein weer klaar voor een nieuwe, frisse start van het modeseizoen!”

 

Modehuis Blok

Amstelplein 19
1421 SB Uithoorn
T 0297 561353

Gelderlandplein 25
1082 KX Amsterdam-Buitenveldert
T 020 6462656

Modehuis-Blok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *