Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Chapeau voor creatieve ondernemers die hun klanten blij maken

Petje af voor alle ondernemers die met veel creativiteit hun klanten weten te bereiken! Zo plaatst Modehuis Blok – dat geen webshop heeft – op hun website shop-the-lookpagina’s en wordt er actief geappt met inspirerende filmpjes, gebeld en gevideoshopt. Dat het werkt bleek onlangs, toen de 1000-ste bezorgklant verrast werd met een bloemetje! Bij diEMode kun je vanaf 3 maart weer terecht, op afspraak.

Sinds de winkelsluiting heeft het team van Modehuis Blok niet stil gezeten. Zonder webshop werd alle creativiteit ingezet om met de klanten in verbinding te blijven. Op de site zijn diverse shop the look pagina’s ontwikkeld, via WhatsApp worden er inspirerende filmpjes gedeeld of kan een wensenlijstje worden doorgegeven. Ook middels (video)bellen of het scannen van een QR code als je iets leuks in de etalage ziet, zorgt het team dat de leukste koopjes of de nieuwste collectie aan huis wordt bezorgd. Even een geluksmomentje voor jezelf.

Onlangs werd de 1000ste klant verwend met een prachtige bos bloemen. Klanten mogen ook hun bestelling ophalen op het Amstelplein of Gelderlandplein. Maar Blok blijft met alle liefde de kleding thuis bezorgen en ophalen. Op de social kanalen post Blok dagelijks nieuwe inspiratiebeelden. Elke 10de nieuwe volger ontvangt overigens een attentie van Blok. 

Bij diEMode in Aalsmeer kun je vanaf 3 maart weer terecht, zij het op afspraak. “Ik zie dat alleen maar als een voordeel, zegt Emmy Huis. “Er is alle tijd om rustig weer eens even bij te kletsen met een kopje of thee. En natuurlijk ook alle tijd om de kleding en accessoires te bekijken. Want we hebben zoveel mooie voorjaarskleding binnen. En, dat kan natuurlijk niet anders, er is nog veel winterkleding in de winkel. Dus is er een koopjesrek met kleding van € 25,00 en een rek van € 50,00. Om het makkelijk te maken is het gesorteerd op maat: vooraan in beide rekken beginnen de maten S en ze eindigen op XXL. En winterkleding gaat weg met 50% korting.”

Een gemaakte afspraak houdt niet in dat je ook iets moet kopen, zegt Emmy. “Nee, echt. Het is ons een eer en een groot genoegen om iedereen weer te spreken.” Een afspraak kun je maken door te bellen met 0297-313 000 of 06-2365 9463. Mailen kan natuurlijk ook: info@diemode.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *