Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Meyer & Meyer voorziet in mode voor iedere man

In prominente plaatsen door heel Nederland vind je de winkels van Meyer & Meyer. Dit laagdrempelige concept heeft een rijke uitstraling, maar verrast je met herenmode van hoge kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen.

Naast bekende merken, voert het familiebedrijf diverse private labels met volop moois voor zowel de casual als de geklede zakenman. Ook in Amstelveen is Meyer & Meyer goed vertegenwoordigd. Al 26 jaar kunnen mannen zich er in het nieuw laten steken. Nadat de winkel diverse keren binnen het stadshart verhuisde, vestigde Meyer & Meyer zich op het Stadsplein. Achter een imposante, glazen pui gaat een winkel van formaat schuil. Met stijlvolle kasten in een Engels tintje gecombineerd met iets strakkere elementen, is een sfeervolle winkel gecreëerd. Het laat de gevarieerde collectie op en top tot haar recht komen. Bianca Meijer is een van de drijvende krachten binnen het familiebedrijf, dat het concept met veel passie en vakmanschap runt.

“In 1990 openden mijn man en mijn zwager de eerste Meyer & Meyer winkel in de PC Hooftstraat. Door geleidelijk aan uit te breiden met meerdere filialen ontstond een eigen winkelformule. Deze is klein begonnen, maar is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Ook omdat de jongere generatie van de familie bij de zaak is gekomen. Zo zijn mijn nicht en neef ons komen versterken. Mijn zoon zit nog op school maar helpt op zaterdag mee in de winkels. Wij zijn inderdaad een echte modefamilie!” lacht ze.

Private label

Meyer & Meyer heeft een karakteristieke, herkenbare signatuur die wordt gekenmerkt door kwaliteit. Dit maakt dat het concept al bijna dertig jaar succesvol is. Bianca: “Wij voeren meerdere private labels welke speciaal voor ons door de topfabrikanten in Europa worden geproduceerd. Zo kunnen wij onze klanten heel goede kwaliteit bieden voor zeer scherpe prijzen. In een van onze eigen labels is goed terug te zien dat wij ontzettend sterk zijn in kostuums. Zo vindt de geklede man mooie varianten in diverse kleuren in een mooi vallende, Italiaanse pasvorm.”

“Bovendien hebben wij regelmatig leuke acties. Wij bieden dan bijvoorbeeld twee kostuums aan voor slechts 275 euro. Ook wie zich voor een speciale feestelijke gelegenheid chique wil kleden, vindt bij Meyer & Meyer een perfecte look voor een zacht prijsje. Wij hebben namelijk een ruime keuze aan smokings.”

Modeminnende mannen die in hun vrije tijd goed voor de dag willen komen, hebben tevens volop keuze. “Wij produceren onder private label ook een gevarieerde range casual mode, waaronder trendy colberts, katoenen truien, Merino vesten en tijdloze chino’s. Ook voor deze kledingstukken geldt dat ze aantrekkelijk zijn geprijsd.”

Van student tot zakenman

Zoals het een familiebedrijf betaamt, ervaar je bij Meyer & Meyer ouderwets goede service. Die beleving begint al bij binnenkomst. Het enthousiaste team geeft je een welkom gevoel en staat klaar om je onder het genot van een lekkere espresso of een glas champagne van goed advies te voorzien.

“We vinden het heel belangrijk om een hoge mate van toegankelijkheid uit te dragen door alle tijd te nemen. Hoewel onze winkels en collecties een rijke uitstraling hebben, is ons concept geschikt voor iedere portemonnee. Iedereen is bij ons van harte welkom en kan mooie spullen vinden. Van student tot zakenman.”

Behulpzaam

Daarnaast staat goed vakmanschap voorop. “Onze ervaren en persoonlijke adviseurs zijn gedreven in hun vak en hebben de kennis en ervaring in huis om onze klanten op deskundige wijze behulpzaam te zijn. Iedereen in ons team heeft gedegen vakkennis van stoffen en materialen. Zij weten dus echt waar ze over praten en kunnen heren zo aan een perfecte outfit helpen. Ongeacht naar welke stijl zij op zoek zijn. Van tijdloos klassiek tot stoer en sportief.”

“Wat er komend najaar te verwachten is in onze collectie? Je kunt denken aan mooie getailleerde jasjes uitgevoerd in luxe bouclé en tweed stoffen in ruitmotief, die je heel trendy kunt combineren met een verwassen jeans. Ook de mooie zware twill katoenen broeken in warme bruin- en bordeauxtinten spreken tot de verbeelding, net als de klassieke coltrui die dit najaar veel onder colberts gedragen zal worden. Onze insteek voor de herfst laat zich dus goed omschrijven als “dandy” met een hippe twist.”   

 

Meyer & Meyer
Stadsplein 93-94
Amstelveen
T 020 – 6419 391

W www.meyerandmeyer.com

 

 

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *