Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

15e editie van Masters of LXRY

Het beste uit de wereld van kunst, interieur, fotografie, fashion, design, gadgets, gastronomie, juwelen, horloges, boten en auto’s, dat is Masters of LXRY. Het is dit jaar de vijftiende editie.

Wie van snelle auto’s, dure horloges en luxe jachten houdt, kan van 8 tot en met 12 december z’n hart weer ophalen in de RAI met 35.000 m2 aan luxury. Gassan brengt op meer dan 1.100 m2 de mooiste merken op het gebied van horloges en juwelen naar Amsterdam.

De vijftiende editie van Masters of LXRY heeft een Koninklijke touch dankzij Prins Bernhard jr., die met zijn tendersloep Waterdream de speciale gelimiteerde editie van de Waterdream s-850 presenteert in een oplage van 5 stuks. Riva primeurt met de Rivamare, een twaalf meter lange boot met retro uitstraling. Houd je meer van kunst dan kun je bij Wanrooij Gallery terecht voor de nieuwe collectie kunstwerken van Mr. Brainwash.

Autoliefhebbers komen aan hun trekken met het luxe wagenpark van Louwman Exclusive met de nieuwste modellen van Maserati, McLaren en Morgan. Model X – de veiligste, snelste en best uitgeruste SUV ooit van Tesla Motors – is dit jaar ook te bewonderen. En er zijn primeurs: de nieuwe Discovery, de nieuwe Range Rover Evoque Convertible, en van Lexus de gloednieuwe Lexus LC 500h met state-of-the-art Multi Stage Hybrid drivetrain. Verder is er de nieuwe Porsche Panamera, de nieuwe F-PACE, de SUV van Jaguar. BMW, Audi en Mercedes ontbreken trouwens ook niet.

Aan jachten is zo veel moois om uit te kiezen, helemaal als het je droom is om je eigen boot te bezitten. Ocean’s500, jachtmakelaars, kunnen daar anders wel bij helpen. Ben je op zoek naar een stukje Italiaanse genot voor op het water? Dan is de Strider van luxe botenmerk SACS Marine Nederland misschien wel iets. High-end jachtwerf Rapsody Yachts presenteert de Rapsody Tender: een nieuwe, klassiek gelijnde, high-speed motorjacht.

Op de catwalk is fashion te zien van lingerie ontwerpster Marlies Dekkers tot Ronald Kolk en Addy van den Krommenacker. Een primeur is de allereerste kids fashionshow powered by modewinkel ’t Schooltje. Op vrijdag de 9de showt designer Rachid Assoui voor het eerst op de LXRY catwalk zijn nieuwe collectie voor 2016, ‘Desert Rose’.

Masters of LXRY gaat natuurlijk nog over veel meer, zoals design, leisure, travel, gadgets en gastronomie niet te vergeten. Brasserie Paardenburg vind je er, in de LXRY Lounge kookt niemand minder dan Peter Lute van de Kruidfabriek elke dag de heerlijkste gerechten en er is een replica van Freddy’s Mobile Bar, de legendarische bar waar Heineken zijn vrienden ontving.

http://lxry.nl 
Masters of LXRY
Europacomplex, RAI Amsterdam

Openingstijden
Donderdag 8 december          20.00 – 01.00 uur (invite only)
Vrijdag 9 december                13.00 tot 22.00 uur
Zaterdag 10 december            12.00 tot 22.00 uur
Zondag 11 december              11.00 tot 21.00 uur
Maandag 12 december           12.00 tot 19.00 uur (Business Monday)

Toegangsprijs

Via LXRY.NL te bestellen € 40 p.p.p.d. (vrijdag, zaterdag en zondag), aan de kassa € 45
Via LXRY.NL te bestellen € 45 p.p.p.d. (maandag), aan de kassa € 50

Dresscode
Donderdag: strictly Black Tie
Vrijdag t/m zondag: strictly Tenue de Ville
Maandag: strictly Business Suit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *