Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Shoppende man weet wat hij wil

Herenmode Meyer en Meyer

Het stereotype van de shoppende man: snel winkel in, winkel uit en niet selectief. Bij de klanten van Meyer & Meyer Herenmode gaan dergelijke vooroordelen al lang niet meer op.

Als vrouw in de wereld van de herenmode staat Bianca Meijer haar mannetje wel. Zij is werkzaam bij Meyer & Meyer herenmode, net als veel andere leden van de familie. De gebroeders Meijer begonnen meer dan 25 jaar geleden met een klein aantal winkels. Inmiddels is dit uitgegroeid tot 15 winkels verspreid door Nederland en, mede door de jongere generatie, nog steeds groeiende.

De heren die zich door Meyer & Meyer laten adviseren variëren volgens Bianca van studenten tot directeuren. “En zoveel heren, zoveel maten. Doordat we kostuums aanbieden in alle soorten lengte- en zelfs breedtematen, is er altijd een pak dat past. Zelfs bij een buikje!”, aldus Bianca. “Ook voor een outfit voor een feestelijke gelegenheid, kun je bij ons terecht.”

Champagne voor de klant

Tijdens een bezoek aan de winkel mag je rekenen op vakkundig advies in een ongedwongen sfeer. Bianca: “De klant staat bij ons op één. We zorgen voor koffie en op zaterdag is er zelfs champagne.” Daarnaast is volgens Bianca de kwaliteit van de kleding belangrijk: ”Omdat een groot gedeelte van onze collectie door onszelf geproduceerd wordt en dus ons label draagt, kunnen we het ons niet permitteren slechte kwaliteit te leveren”.

Daar hoort niet per se een hoog prijskaartje bij: “Juist doordat we, naast gevestigde merken, ook ons eigen label hebben, kunnen we het scherp in de markt zetten. Trendy kleding met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding is waar wij bekend om staan. En ook de reden dat we veel trouwe klanten hebben, die we regelmatig uitnodigen voor een speciale koopavond met een hapje en een drankje”, aldus Bianca.

Man winkelt bewuster

Die klant is in de loop der jaren volgens haar wel veranderd: “De man is zich tegenwoordig bewuster van zijn kleding en weet beter wat hij wil. Hij komt goed voorbereid naar de winkel en kijkt naar trends in de media, zoals de kleding van Humberto Tan en Matthijs van Nieuwkerk. En accessoires zijn steeds belangrijker, want de riem moeten natuurlijk wel bij de schoenen passen! Ook hiervoor hebben we een uitgebreid assortiment in huis.”

“Heren komen graag terug omdat je goede kwaliteit levert en zijn veelal trouwe klanten. Dat maakt dat ik mij veel beter op mijn plek voel in de heren- dan in de damesmode!”, aldus de gepassioneerde Bianca.

Meyer & Meyer
Stadsplein 93-94
Amstelveen
T 020 – 6419391

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *