Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Nieuw management voor hotel aan het Gelderlandplein

Aan het Gelderlandplein is onlangs een hotel heropend: het Element Hotel.

Het hotel, dat 160 kamers telt, heeft een nieuw management gekregen: de Claus Company, dat onderdeel is van Marriott International. De Claus Company runt al twintig jaar het viersterrenhotel Courtyard by Marriott Amsterdam Airport en heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan met de franchise formules van ’s werelds grootste hotelketen.

Ondanks de coronacrisis vindt CEO Rick W. Claus dit een geschikt moment om uit te breiden. Het zijn weliswaar zware tijden, maar Claus verwacht dat de markt weer zal aantrekken. “Het familiebedrijf bestaat al vijftig jaar en heeft een lange termijnvisie.” Twee hotels bieden bovendien de mogelijkheid om werknemers in te zetten in beide hotels. “Op deze manier behouden we onze talenten.”

Tevens is de Claus Company van plan om in de tweede helft van 2021 het luxe Braziliaanse restaurant Barraca te openen, dat goed past bij een luxe winkelcentrum als het Gelderlandplein en de zakelijke doelgroep van de Zuidas.

De Kroonenberggroep, eigenaar van het winkelcentrum, is blij met de komst van het nieuwe management en met de plannen voor een nieuwe restaurant. “Veel winkels die op het plein zijn gevestigd, zijn familiebedrijven die hier al tientallen jaren zitten. Winkels die bekend staan om hun persoonlijke benadering, service en klantgerichtheid. Claus Company sluit hier perfect op aan.”

Hotel Element by Westin, dat overigens al sinds 2016 bestaat, bevat 160 modern design kamers, meerdere vergaderruimtes, een fitnessruimte die dag en nacht geopend is en het is het eerste hotel in Nederland dat een LEED-certificaat heeft voor groene gebouwen. TripAdvisor verleende het hotel een ‘award’, omdat het bij de 10 procent beste hotels ter wereld behoort op het gebied van gasttevredenheid.

De hotelkamers zijn ruim en volledig uitgerust met een keukenblok. Met dit hotel richt de Claus Company zich zowel op zakelijke als op ‘leisure’ gasten, met een verblijf van één dag tot enkele maanden.

 

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *