Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Lutz Vinkeveen biedt nu ook ruime collectie schoenen

Steeds in ontwikkeling en immer ambitieus. Dat tekent het modewalhalla aan de Vinkeveense Herenweg.

En omdat het altijd beter, mooier en completer kan, is een deel van de winkel omgetoverd tot schoenenzaak. Van tien naar meer dan dertig schoenenmerken, voor dames en voor heren en natuurlijk allemaal van topkwaliteit.

“Het schoenenaanbod wordt drastisch uitgebreid, zodat we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn”, vertelt Jasper Verhoek (33), die samen met Hanneke Lutz eigenaar is van de zaak. “Schoenen maken het plaatje compleet. Het wordt echt een serieuze winkel, waarbij de dames en de heren een eigen shop krijgen. De kracht wordt het brede merkenpakket, van Converse tot Santoni. Voor de heren hadden we al Fratelli Rossetti, Church’s, Crockett & Jones en Van Bommel in de collectie en daar komen onder andere Santoni, Magnanni en Blackstone bij.

1000 m2

De damesafdeling, met merken als Fratelli Rossetti en Fred de la Bretonière, wordt uitgebreid met Peter Kaiser, Tod’s, Hogan en Unisa. Een merkenpakket zoals je dat van een ‘echte’ schoenenwinkel kunt verwachten. Om dit allemaal kwijt te kunnen in de 1000 m2 grote winkel is er het nodige verbouwd. Daardoor kunnen we nu vanaf de herenafdeling over de Vinkeveense Plassen kijken, fantastisch!”

Trots op historie

Omdat Lutz dit jaar 110 jaar bestaat en voortdurend aan het vernieuwen is, kreeg het Lutz logo een opfrisbeurt. Hanneke: “We hebben 1904, ons oprichtingsjaar, aan het logo toegevoegd. Dit om te laten zien dat we altijd trots blijven op onze historie. Ik ben opgegroeid bij de winkel en sinds 2008 fulltime bij Lutz aan de slag. Sinds anderhalf jaar voeren Jasper en ik samen de directie en we willen heel bewust ons erfgoed meenemen naar het nieuwe, eigentijdse Lutz. Die authenticiteit is voor ons heel veel waard. Bij het ondernemen van deze tijd wordt het online aspect steeds belangrijker. Dat geldt voor de webshop, maar ook voor de online informatie over collecties en leuke activiteiten bij Lutz.”

Nieuwe kledingmerken

“Omdat de markt enorm aan het veranderen is, zijn we ook actief met het kledingassortiment aan de slag gegaan. Daarbij luisteren we naar onze klanten. Bij de dames hebben we merken als Missoni, Paul & Joe Sister, Michael Kors en 7 For All Mankind toegevoegd en bij de heren zijn de collecties van Jacob Cohën en Artu Napoli uitgebreid en de merken Stone Island, Caruso en Eton toegevoegd. We streven er voortdurend naar om voorop te lopen! Dat geldt ook voor de maatwerkpakken, waar een sterk groeiende vraag naar is. Modieuzer, hipper, maar met de hoge kwaliteit die bij ons hoort.” Jasper lacht. “Lutz blijft Lutz, we drinken de prosecco nog steeds uit gepoleerde glazen!”
WS-Lutz3-Jasper-en-Hanneke
Lutz
Herenweg 45
3645 DE Vinkeveen
T 0297 212121
W www.lutz.nl
P gratis op eigen parkeerplaats

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 – 21.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 18.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 18.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *