Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

L’Opera Foodbar

Met L’Opera Foodbar heeft Mijdrecht er een gezellige, hippe, laagdrempelige lunchroom bij. De naam verwijst naar hun ijssalon Opera Ice, die achter hun kledingwinkel El Fuego is gevestigd.

Al 18 jaar runnen Pascal en Michelle van Eck hun kledingzaak El Fuego in de Dorpsstraat in Mijdrecht. Maar het ondernemende stel is altijd te porren voor iets nieuws. Een stijlvolle horecazaak stond al jaren op het verlanglijstje. Toen het pand naast El Fuego leeg kwam, grepen ze hun kans en toverden de ruimte om tot L’Opera Foodbar.

Naar L’Opera Foodbar ga je onder andere voor een luxe tosti, gemaakt van het ambachtelijke brood dat er ook verkocht wordt. Er zijn verschillende overheerlijke smaakcombinaties: zo is de Tosti Kipfilet gemaakt met gerookte kipfilet, olijventapenade en mozzarella en de frisse Tosti Zalm met gerookte zalm, cottage cheese, dille en komkommer. Een pittige variant is de Tosti Chorizo met chorizo, oude kaas en zongedroogde tomaatjes en zoetekauwen gaan voor de tosti met chocoladepasta, banaan en kokos. Een vegan tosti en een ‘gouwe ouwe’ Tosti Ham-Kaas kun je er ook krijgen. De tosti’s worden geserveerd op een houten plank met drie garnituren.

Zelfgebakken kokosbollen

Verder staan er op de kaart diverse heerlijke koffies, verse rijk belegde broodjes en zelf gebakken koeken. De Belgische kokosbol is de specialiteit van het huis. Onlangs werd het aanbod uitgebreid met de befaamde Soup Royal soepen van chefkok Jan La Grand, die voorheen in de winter werden verkocht als de ijssalon werd omgebouwd tot soepbar. Nu ga je voor de zalmsoep of de met brie gebonden uiensoep naar L’Opera Foodbar! Soep meenemen naar huis is ook nog steeds mogelijk.

Geurig, ambachtelijk brood

Een belangrijke troef van de foodbar is het zeer ruime aanbod ambachtelijke broden, bedoeld om thuis af te bakken. Broden gemaakt van natuurlijke grondstoffen, met als belangrijkste ingrediënt…tijd. Onweerstaanbaar bij een glas wijn en een kaasje zijn bijvoorbeeld de geurige, ronde broden met olijven, of die met truffel en vijgen.

Op de kaart van L’Opera Foodbar staan steeds nieuwe verrassingen, dus het loont om de Facebookpagina in de gaten te houden!

L’Opera Foodbar

Dorpsstraat 65 (naast El Fuego)

Mijdrecht

T 0297 273143

W www.loperafoodbar.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *