Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Loetje lanceert pop-up restaurant

Inmiddels kan er weer volop geschaatst worden in het Olympisch Stadion. Dan wordt de Coolste Baan van Nederland voor de tweede maal geopend en dat niet alleen. Loetje, bekend van zijn fameuze biefstukken, opent aangrenzend zijn eerste pop-up restaurant: Loetje On Ice. 

Het ‘Loetje On Ice’-restaurant biedt plaats aan ongeveer 150 tafelgasten. Naast de bekende biefstuk is er een uitgebreide kaart met gerechten voor lunch, borrel en diner, inclusief enkele Coolste Baan van Nederland-specials.

Loetje-on-ice op Zuidas

Patrick Wouters van den Oudenweijer, initiator van de Coolste Baan van Nederland, is verheugd met de komst van ‘Loetje On Ice’. “Loetje, met zijn typische Amsterdamse roots, past perfect bij schaatsen in het Olympisch Stadion”.

Ook iedereen bij Loetje verheugt zich op zes mooie weken. “Het is fantastisch om een pop-up restaurant te mogen openen op deze locatie. En zodoende mee te doen met dit fantastische evenement”.

Overigens is ook net bekend geworden dat Loetje een vestiging gaat openen op de Zuidas.

Reserveren voor Loetje

Loetje On Ice is elke dag geopend tussen 11.00 uur en 23.00 uur (maandag tot en met donderdag) en in de weekenden van 10.00 uur tot 23.00 uur. Reserveren voor een tafel kan via het telefoonnummer 085-0430284.

Ga voor meer nieuws over leuke restaurants naar ons eten en drinken-overzicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *