Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Locals Coffee De Pijp: heerlijke koffie en een perfecte gin tonic

Met een gouden bar als eye-catcher, heerlijke koffie en perfecte gin tonics is de Pijp met Locals Coffee weer een prachtige hotspot rijker.

In de Eerste Jacob van Campenstraat vond Luciano Benjamin dè plek om zijn langgekoesterde droom in vervulling te laten gaan: in de Pijp een gezellige plek te creëren met goed eten en drinken. Dat zijn hart in de Pijp ligt zie je terug in het logo dat een plattegrond van de wijk vormt.

Het interieur is verzorgd door Anne Claus, bekend van de inrichting van Brut de Mer en Morgan & Mees. De verschillende zithoekjes maken het tot een ideale plek voor zakelijke meetings, maar ook om met vrienden te borrelen. In de zomer is er een fijn terras.

Bij Locals Coffee kun je de hele dag terecht voor ontbijt, lunch en avondeten, met een gevarieerde keuze aan broodjes, salades en pasta’s. Naast de koffie staan er ook heerlijke sapjes, goede wijnen en perfecte gin tonics op het menu.

Alles is tot in de puntjes verzorgd, wat het tot een heerlijk plekje maakt, met voor ieder wat wils. Kijk voor meer informatie op www.localscoffee.nl

 

Locals Coffee is te vinden in de Eerste van Campenstraat 27h, Amsterdam en is dagelijks  geopend van 8 tot 22 uur.

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *