Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Nieuwe kunstbeurs rond bloemen en natuur in Aalsmeer

Op het terrein van het Flower Art Museum in Aalsmeer vindt in het weekend van 18 en 19 mei 2019 de eerste Nature Art Fair plaats, een nieuwe kunstbeurs rond het thema bloemen en natuur.

Bloemen en planten, landschappen en bossen vormen al eeuwenlang belangrijke inspiratiebronnen voor kunstenaars. Ook in de hedendaagse kunst is de natuur alom aanwezig: figuratieve of abstracte kunst, van schilderkunst en fotografie tot sculpturen, sieraden en andere vormen van kunst. Op de Nature Art Fair is er dan ook een grote diversiteit te vinden. Aan de beurs doen circa veertig professionele kunstenaars mee. Al het getoonde werk is te koop. Beursbezoekers hebben ook toegang tot het Flower Art Museum, waar momenteel drie tentoonstellingen lopen.

Er zijn verschillende activiteiten. Kunstenaar Bert van Santen geeft een rondleiding door zijn solotentoonstelling Fleurs d’espoir, er zijn informatieve presentaties van kunstverzamelaar Eric van ’t Hoff en Robin Noorda vertelt over de baanbrekende projecten van kunstenaarscollectief Tropisme. Al die activiteiten zijn gratis te bezoeken.

De Nature Art Fair is beide dagen van 11-18 uur te bezoeken. De entree bedraagt € 10,-, in de online voorverkoop gaat er nog eens € 2,50 vanaf. Jeugd tot en met 14 jaar heeft gratis toegang. Het museum, en de beurs, zijn te vinden aan de Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer, tegenover de watertoren. Meer informatie is te vinden op www.natureartfair.nl.

 

Bovenste beeld: Pathway van Chris Timmers

 

Flowersperm van Mirthe Langelaan

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *