Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Kraan Mode Aalsmeer…groter, mooier en nòg leuker!

De leukste winkel van de regio zijn, dat is de niet geringe ambitie van Kraan Mode. Na een intensieve verbouwing en een koerswijziging in de collectie, is de zaak in Aalsmeer hard op weg het te worden!

Vrouwelijk stoer, dat is in het kort de uitstraling van het nieuwe interieur van Kraan Mode. Na 3,5 week stofhappen is de winkel flink uitgebouwd en komt de nieuwe najaarscollectie nog beter tot zijn recht. “We hebben een flinke ommezwaai gemaakt. Het niveau is op alle fronten opgekrikt: nieuwe huisstijl, nieuw logo, nóg betere service en de collectie is veel modischer geworden. Al het klassieke is er nu helemaal uit.” Peter Kraan lacht: “We leggen de lat steeds hoger, we willen namelijk de leukste winkel van de omgeving zijn!”

“De collectie is veel duidelijker nu,” vult Peters vrouw Sabrina aan, “het klassieke is weg, maar hippe senioren kunnen hier nog steeds terecht, die dragen vaak hetzelfde als vrouwen van 40, 50 jaar. Leeftijden verschuiven en vervagen. Wij gaan bijvoorbeeld naar dezelfde festivals als onze zonen van 17 en 19. Wel op een andere dag, haha!”

Maximale moeite voor iedere klant

Mede door social media ontdekten de laatste jaren steeds meer vrouwen vanaf een jaar of 35 Kraan Mode en werden vaste klant. Peter: “Iedereen is druk, mensen hebben weinig zin om op zaterdag uren te shoppen. Bij ons zet je de auto pal voor de deur en binnen een half uurtje kun je klaar zijn. Online shoppen kost meer tijd!”

“Hier ga je alleen naar huis met wat goed is, je wordt verrast en ècht geholpen. Wij houden van de spullen die in onze winkel hangen en scheppen daar een leuke sfeer omheen. Daarom komen mensen zo graag bij ons. We doen dit met elkaar, we hebben een geweldig team! Het is een gemêleerd clubje van verschillende leeftijden en iedereen doet maximale moeite voor iedere klant.”

Van Geisha tot Alix The Label

Bij Kraan vind je zo’n 40, veelal Nederlandse merken, aangevuld met Italiaanse en Scandinavische labels. Sabrina: “We maken een zo mooi mogelijke mix qua stijl en prijs. Geisha is een betaalbaar Nederlands merk voor elke dag, met een goede pasvorm tot en met maat 46. 10DAYS is lekker comfortabel, met heerlijke truien, sweaters, broekjes en vesten. Het beeld is meestal vrij clean, ze gebruiken veel natureltinten. Echt iets voor de stoere, modebewuste vrouw.”

“Aaiko, ook Nederlands, heeft een speelse, vrouwelijke look met ruches en kant. Leuk om te combineren met stoere jeans. Hoewel de populariteit van jeans wat terugloopt, zal de spijkerbroek altijd blijven. Wij verkopen jeans van Denham, een echt Amsterdams merk. Superenthousiast zijn we over Alix the Label, het is jong en sexy en heeft in de zomer een festivalcollectie. Alix The Label richt zich op de jeugd, maar grappig genoeg wordt het veel gedragen door veertigers en vijftigers.”

Peter: “Natuurlijk vind je bij ons de 5e lijn van Nikkie Plessen, Fifth House. Wat rustiger, eleganter en zakelijker dan je van haar gewend bent. Voor de winterjassen hebben we dit jaar gekozen voor Creenstone, Beaumont, Airforce, het Scandinavische Elvine en twee nieuwe merken: CO.EXIST en het Italiaanse OOF, heel modieus en zeker niet op iedere straathoek verkrijgbaar. Om een outfit af te maken, hebben we schoenen van Woden, Tango, Jim Rickey en Fabienne Chapot.”

Studio Anneloes

Opvallend is de belangrijke plek die Studio Anneloes bij Kraan inneemt. Peter: “Van Studio Anneloes hebben wij een soort shop-in-shop en een enorme voorraad. Een fantastisch merk, bekend van de travel quality stoffen. Makkelijk te dragen en makkelijk in onderhoud, het kreukt niet. Er is een sterk basispakket in donkerblauw en zwart en daarbij komen ze elke twee weken met een nieuw kleurthema.”

Sabrina: “De directie van de Italiaanse stoffenleverancier was hier een tijdje geleden en ze vonden het fantastisch om te zien wat er nou eigenlijk werd gemaakt van die duizenden meters stof die ze aan Anneloes verkopen. Het knappe is dat de kleuren altijd perfect gelijk zijn, dus je kunt je eigen collectie uitbouwen. De maatvoering is XS tot en met XXL. Normaal gooi ik als ik thuis kom mijn kleding uit, maar mijn Studio Anneloes-outfit houd ik altijd lekker aan!”

 

 

Kraan Mode
Aalsmeerderweg 213
Aalsmeer
T 0297 324 394

W www.kraanmode.nl
P gratis en voor de deur

 

 

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *