Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Kirsten Verhoef: ‘Samen kun je veel mooiere dingen creëren dan alleen!’

Kirsten Verhoef (49) uit Aalsmeer, ondersteunt met haar bedrijf Sylt Support ondernemers op het gebied van marketing, administratie, social media en evenementen.

Direct toen de perikelen rond corona begonnen is Darshan Sloot, de directeur van Ondernemersvereniging Amstelveen, haar leden gaan vragen hoe zij kon helpen. Ze startte een informatief lokaal tv-programma om de ondernemers, en wat er bij ze speelt, in beeld te brengen. De Aalsmeerse wethouder Robert van Rijn (EZ) richtte een denktank op en mede dankzij hem is de campagne “Koopmeerlokaal.nl” opgezet. Ruud Vismans van The Beach is actief anderen gaan helpen via zijn rol bij Koninklijke Horeca Nederland, ondanks dat zijn eigen bedrijf zwaar getroffen was. Ruud was ook onderdeel van de denktank en bij The Beach staan nu meer producten van lokale ondernemers op de kaart.

Steun lokaal

Al jaren koop ik zo veel mogelijk lokaal. Voor kleding ga ik naar Siphra’s Studio en Kraan Mode. Natuurlijk om ze te steunen, maar het is ook eigenbelang: ik hou niet van lang winkelen en in beide zaken slaag ik altijd. Cadeautjes koop ik bij Stijl & Meer in Aalsmeer en bij P.S. Looove in Uithoorn. 

Fit

Door corona waren we bij Sylt Support erg druk met het bijstaan van onze klanten. Bij drukte cijfer ik mezelf weg, maar Jarno van See Me Fit vond dat ik juist nu moest blijven sporten. Dus stond hij regelmatig in mijn achtertuin met zijn kettlebells. En natuurlijk houdt mijn lieve hond Zac me fit! 

Lef

Om in coronatijd een restaurant te openen getuigt van lef. Brasserie De Haven in Aalsmeer en pop-up De Stelling bij het fort in Uithoorn deden het. En hoe! 

ZAAI Aalsmeer

ZAAI is een coachingstraject voor startende ondernemers, waar ik de projectorganisator voor mag zijn. Ik word heel blij als ik zie dat het deze starters lukt om overeind te blijven door creatief te zijn. Zo moest ZAAI-deelnemer Wilco Hoogeveen zijn real life gamingbedrijf TURF tijdelijk sluiten. Maar Wilco was niet bang om zijn kennis te delen en heeft toen met andere ondernemers een ingenieus online spel bedacht. 

Sylt Support

Ik ben mijn bedrijf vanuit huis gestart met een droom voor ogen: werken met een team en veel ondernemers blij maken. Nu, 10 jaar later, zitten we in een eigen pand en bedienen we met een team van 12 mensen vele bedrijven in verschillende branches. De gevolgen van corona zijn groot. Maar dit is een regio van mouwen opstropen en doorgaan. Ik hoop dat de bedrijven die in deze tijd wél goed draaien zich van hun beste kant laten zien door straks hun bijdrage te leveren aan activiteiten en evenementen. Dit volgens mijn credo: samen kun je veel mooiere dingen creëren dan alleen!

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *