Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Welk meisje droomt niet van een ‘Miss Beauty Salon Party’?

In een echte koets met paarden naar een sprankelend prinsessen bal, de wereld ontdoen van schurken als een stoere superheld of een dol dwaze sleep over party in een luxe hotel? Een optreden van een bekende artiest, een limousine met privéchauffeur of een helikoptervlucht? Voor Kids Party Planner is the sky letterlijk the limit! De unieke feestjes van deze high end agency staan garant voor een onvergetelijke ervaring. Niet alleen voor de kinderen…

Rachel Pietersma is de drijvende kracht en het creatieve brein achter Kids Party Planner. Zo’n zes jaar geleden startte zij met het organiseren van unieke kinderfeesten in exclusieve thema’s.

“Na het afronden van de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk heb ik in verschillende functies met kinderen gewerkt. In die periode merkte ik dat een kinderfeestje voor ieder kind dé happening van het jaar is. Veel kids zijn er al lang van te voren mee bezig. Hetzelfde geldt voor de ouders. Zij willen hun kroost optimaal zien genieten. Bovendien gaat er een hele organisatie aan vooraf en is het feestje zelf ook best aanpoten. Ook zijn kinderen tegenwoordig heel mondig en laten zij dus erg goed weten wat ze wel of niet leuk vinden. Hetzelfde geldt voor de andere feestgangers.”

Stoutste kinderdromen

Deze tendens bracht Rachel op het idee om een high end agency op te richten gespecialiseerd in op maat gemaakte feesten met bijzondere thema’s. “Op het internet verdiepte ik mij via talloze websites in de wereld van kids parties. Met name in Amerika halen ouders alles uit de kast. Ik werd heel blij van het idee om zelf de stoutste kinderdromen te overtreffen met te gekke feesten. Dit inspireerde mij enorm en binnen no-time had ik mijn concept op papier staan. Vervolgens liet ik een website bouwen en flyers drukken en ben ik gewoon gestart. Om ervaring op te doen trakteerde ik kinderen uit mijn vriendenkring op gratis feestjes. Al snel kreeg ik mooie, grote opdrachten.”

Inmiddels werkt Rachel voor een gemêleerde groep opdrachtgevers van zowel particulieren als bedrijven, waaronder celebrities en multinationals geen onbekenden zijn. “Ook op bruiloften, familiefeesten of zakelijke events waar kinderen op de gastenlijst staan, zorgen wij voor vermaak. Tijdens welke gelegenheid dan ook, is er voor kids natuurlijk niets zo fijn als zij op een gezellige plek hun eigen feestje kunnen vieren.”

 

Lees verder in de nieuwe uitgave

www.kidspartyplanner.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *