Share, , Google Plus, Pinterest,

Gepost in:

Jamie & Joëlle: ‘Wij zien wat jou mooier maakt’

Het mooie Abcoude is bij uitstek een plaatsje om even lekker te winkelen en dan neer te strijken op een terras voor een kop koffie of een lunch. In de gezellige, historische dorpskern zitten de dameskledingwinkels vlak bij elkaar. Een fraaie lingeriezaak is er ook en je boodschappen haal je meteen bij de bakker, de slager, de groenteman en de delicatessenwinkel. Maak van die koffie trouwens maar een glas wijn, want een goede cappuccino krijg je al bij Jamie & Joëlle.

“Alles wat je hier ziet, vind je waarschijnlijk ook als je je laptop openklapt,” zegt Jamie & Joëlle-eigenares Ilona Reuter met haar charmante zuidelijke tongval. “Ben je 1 meter 80 met maat 36 dan zeg ik: lekker online bestellen, want dan staat álles. Maar vrouwen, zeker boven de 40, weten vaak niet wat ze flatteert en zijn onzeker. Er heeft hier nog nooit iemand voor de spiegel gestaan die riep ‘wat ben ik toch mooi’! En daar sta je dan in je eentje thuis met die enorme doos kleding waarvan niks eigenlijk echt staat of past. Moet die hele berg weer terug.”

“Wij volgen cursussen in styling en hebben een jarenlange ervaring. Wij zien wat jou mooier maakt, we leggen de focus op de goeie punten. Dat is ons vak. We verplaatsen ons in de klant en komen niet aanzetten met wat we zelf het liefste aantrekken. Wat gaat iemand vaak dragen, waar gaat iemand heel veel plezier van hebben? Daar gaat het om. Er zijn ook klanten die kledingstukken uit hun kast meenemen die ze nooit dragen. Dan gaan we samen combinaties zoeken. Als je iets ouder wordt, worden stofkwaliteiten en mooie pasvormen belangrijker. Het hoeft niet altijd kostbaar te zijn, maar het moet wel het mooiste zijn!”

Veel Scandinavische merken

Jamie & Joëlle opereert in het midden en hoge segment. Je vindt er Nederlandse merken zoals het betaalbare Geisha en veel Scandinavische labels. Ilona: “We kopen graag de items in waar de merken echt gespecialiseerd in zijn: broeken van Cambio, Pieszak en Mac, truien en vesten van Sibin Linnebjerg, zijden bloeses van Dea Kudibal, Minus voor de basics, Arma voor het leer en Only-M voor grotere maten tot en met maat 50. Dit najaar zijn we gestart met Mart Visser, dat was direct een succes! Om je outfit compleet te maken hebben we schoenen van Via Vai en tassen van Smaak Amsterdam.”

Vanwege het mooie aanbod, maar zeker ook vanwege de ongedwongen sfeer, mag Jamie & Joëlle bogen op een trouwe schare fans. “De klanten komen overal vandaan,” vertelt Ilona. “Neem Marjon uit Badhoevedorp. Ze had eerder in UIT Magazine een verhaal over ons gelezen, kwam naar de winkel, sleepte vervolgens al haar vriendinnen mee en nu is ze één van de vaste modellen bij onze modeshows! We hebben diverse gezellige events, via Facebook blijf je op de hoogte. Er zijn Fashion Dinners en Lunches op mooie locaties en op de laatste zondag van de maand is er altijd iets speciaals, zoals een wijnproeverij, een styling event of een pop-up sushibar.”

Woonaccessoires en cadeaus

Drie jaar geleden werd het assortiment van de winkel uitgebreid met woonaccessoires en cadeaus. Ilona: “Je hoeft nu niet meer het dorp uit voor een leuk cadeautje. Je kunt nu ook bij ons binnenlopen voor iets van vijf euro. Er zijn zeepjes, kaarsen, bodylotions, huisparfums en geurstokjes van verschillende merken. Dé bestseller zijn de kopjes van Urban Nature Culture! Het was hier altijd al leuk in de winkel, maar met al die feestelijk ingepakte cadeautjes is het nóg gezelliger!”

 

16 september 2019: Fashion Dinner met modeshow bij boutiquehotel De Witte Dame in Abcoude

20 oktober 2019: Fashion Lunch met modeshow en live muziek bij Enjoy Sports Bar in Amstelveen

 

Jamie & Joëlle
Stationsstraat 3
Abcoude
T  0294 286586

www.jamiejoelle.nl 

FB-logo : Jamie&Joelle
Insta logo: jamie joelleabcoude

 

 

 

 

Share, , Google Plus, Pinterest,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *